Dakbedekkingen in Breda en omstrekenJVK Daken is een bedrijf dat opdrachten dakbedekkingen doet in Breda en omstreken op zich neemt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ambachtelijk dakdekkerswerk. Voor Jurgen van Keulen, de eigenaar en tevens oprichter van het bedrijf, is de klant koning wanneer het gaat om dakbedekkingen in Breda en omliggend gebied. Het vakmanschap in combinatie met een snelle service en persoonlijke communicatie maakt JVK Daken voor de klant aantrekkelijk. Het vakmanschap is al meerdere generaties overgedragen, waardoor Van Keulen is opgeleid met de fijne kneepjes van het dakdekkersvak.

Werkzaamheden

JVK Daken biedt verschillende diensten aan om de klant met alle mogelijke vragen te kunnen helpen. De volgende specialisten worden door JVK Daken aangeboden:

  • Loodgieters
  • Dakdekkers
  • Leidekkers
  • Zink- en koperslagers

Het bedrijf is opgesplitst in de afdeling Particulieren een de afdeling voor Grotere nieuwbouw- en restauratieprojecten. Dit betekent dat zowel particuliere als zakelijke projecten door JVK Daken kunnen worden uitgevoerd. Bij particuliere projecten kunt u denken aan renovatie of onderhoud aan huizen, villa’s, landgoederen en particuliere monumentbezitters. Bij zakelijke projecten gaat het bijvoorbeeld om nieuwbouwprojecten en renovatie van paleizen, kerken en monumenten, etc.

Renovatie en onderhoud

Wanneer dakbedekkingen in Breda en omstreken aan vervanging of een onderhoudsbeurt toe zijn, kunt u terecht bij JVK Daken. Bij renovatie gaat om het verwijderen van het oude dak, hout- en timmerwerken, schoorstenen, dakkapellen, dakgoten of steigerwerken. Voor overige dakrenovatie kijkt JVK Daken ook naar de mogelijkheden.

Om volledige renovatie te voorkomen, is dakonderhoud ontzettend belangrijk. Het schoonmaken en controleren zijn hier onderdeel van. Voor het onderhoud is er de mogelijkheid om een dakonderhoudscontract te tekenen. Na een persoonlijk gesprek en een inspectie wordt er een deskundig advies gegeven over het uit te voeren onderhoud. Tevens wordt de klant voorzien van een prijsopgave.

Overige dakdiensten

Behalve de eerdergenoemde dakbedekkingen in en rondom Breda kunt u ook bij JVK Daken terecht voor houtwerken voor op daken, zoals dakkapellen, isolatie van het dak, zonnepanelen en diverse kunstobjecten. Bij laatstgenoemde kunt u denken aan designartikelen in de materialen zink, lood en koper. Dit gaat verder dan alleen producten voor het dak, want hierbij kan ook gedacht worden aan huisnummers, plantenbakken, gevelreclame, dakversiering- en ornamenten, zuilen, etc.

Duurzaamheid voorop

Waar onze maatschappij vraagt om duurzaamheid, blijft JVK Daken niet
achter. Een duurzame werkwijze en duurzame producten staan centraal. Dit
betekent dat de materialen die gebruikt worden voor dakdekkingen in Breda
en omstreken een betrouwbare levensduur hebben en na gebruik voor het
grootste gedeelte gerecycled kunnen worden. Bij duurzame producten horen
de metalen zoals koper, zink, lood en natuurleien tot de specialiteit
van JVK Daken. Het bedrijf is dan ook gecertificeerd voor EVI-metalen
dakbedekkingen.

Contact

JVK Daken heeft meerdere vestigingen. Dakbedekkingen in Breda, maar ook in
Rotterdam, Ossendrecht en zelfs in Belgie, Lommel/Antwerpen is het
bedrijf gevestigd. Door de vestigingen op verschillende plekken strekt
het gebied waar JVK Daken werkzaam is, zich uit tussen Amsterdam en
Brussel.

Voor meer informatie over dakbedekkingen in Breda en omliggende gebieden kunt u terecht op de website jvkdaken.nl, stuurt u een e-mail naar info@jvkdaken.nl  (voor België jurgen@jvkdaken.be) of neemt u telefonisch contact op met één van de vier bovengenoemde vestigingen.

Breda                                    076-3032400

Ossendrecht                        0164-745430

Lommel/Antwerpen (BE)   00(03)-8080918

Rotterdam                            010-3106256

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn