De wetenschappelijke naam voor conifeer is Conifera. De conifeer maakt onderdeel uit van een groep planten. De conifeer is daarin een van de zeshonderd soorten die onderdeel van deze plantensoort uitmaakt, maar wel een hele populaire soort en veel mensen vinden het dan ook geweldig om een conifeer in huis te halen. Coniferen behoren tot de wat ook wel ‘naaktzadigen’ worden genoemd. Een kenmerk van de conifeer is dat ze hun zaden in kegels dragen. Letter betekent de naam conifeer dan ook ‘kegeldrager’. Coniferen zijn houtachtige planten die vaak ook naaldbomen worden genoemd. Het planten van coniferen kunt u zelf doen, maar wij kunnen u ook helpen met het planten van coniferen. Naaldbomen groeien in streken met een gematigden temperatuur. De meeste coniferen zijn bladhoudend en er zijn ook soorten die in de winter de naalden allemaal verliezen. Omdat er veel verschillende soorten coniferen zijn, is er eigenlijk geen eenduidige omschrijving mogelijk van de coniferen, maar natuurlijk zullen we altijd wel proberen een eenduidige omschrijving te geven als u coniferen bij ons bestelt. Een conifeer bestellen kunt u rechtstreeks doen bij coniferen-bestellen.nl. Als bedrijf werken wij direct samen met Kwekerij Top&Top uit Wekerom die zich bevindt in de gemeente Ede. Dat betekent voor u dat u uw coniferen rechtsreeks bij de kwekerij bestelt en daarom kunt u dan ook rekenen op de beste kwaliteit van de conifeer die u bestelt. Als u bij ons een conifeer bestelt, dan geniet u van een aantal grote voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • onze planten groeien in de volle Veluwse grond en zijn daarom zeer gezond
  • wij hebben als bedrijf meer dan vijftien jaar ervaring in het vak en dat merkt u
  • we bieden een zeer goede prijs voor de beste kwaliteit van uw coniferen
  • uw coniferen komen rechtstreeks van de kwekerij waar wij mee samen werken
  • onze planten worden altijd gekeurd door de stichting NAK tuinbouw

Een gezonde en mooie conifeer

In de Veluwse grond groeien onze coniferen tot gezonde planten en daarom haalt u echt kwaliteit in huis. Bovendien hebben wij vijftien jaar ervaring in het vak en wij kunnen u dan ook alles vertellen over de coniferen als plantensoort en over de verzorgen van de plant. Onze planten worden gekeurd door de stichting NAK tuinbouw. Deze stichting ziet er op toe dat wij enkel en alleen planten leveren en produceren van de goede kwaliteit. Zo waarborgen we de kwaliteit te allen tijde. U kunt onze coniferen makkelijk en snel online bestellen op onze website. U heeft de mogelijkheid om de conifeer thuis te laten bezorgen op het adres dat u wilt. Daarnaast bieden wij u tevens de mogelijkheid om de conifeer af te halen bij ons. Deze keuze is helemaal aan u. Als u er voor kiest om uw bestelling zelf af te halen bij de kwekerij, dan kunt u online aangeven op welke datum u de coniferen af wilt komen halen. U kunt er vervolgens op rekenen dat wij contact met u opnemen om kort te sluiten hoe laat de bestelling precies wordt opgehaald. Dit contact geschiedt meestal via de telefoon, maar we kunnen u ook een mail sturen. Ook u zelf heeft de mogelijkheid om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze producten of als u vragen heeft over een bepaalde bestelling. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als via de mail. Als u ons niet direct kunt bereiken dat kunt u er op rekenen dat wij zeer snel bij u terugkomen. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen over de coniferen. Natuurlijk vinden sommige mensen het prettig om de plant eerst met eigen ogen te komen bekijken. Zo weet u namelijk echt precies wat u in huis haalt en dat vinden veel mensen toch wel een groot voordeel. Mocht u die behoefte hebben, dan bent u van harte welkom op de kwekerij. Het bezoeken van de kwekerij is niet alleen handig als u wilt zien wat u in huis haalt, het is ook heel erg leuk om te zien hoe het allemaal in zijn werk gaat op de kwekerij. Wij bezorgen de conifeer door heel Nederland. Aan het laten bezorgen van de conifeer zijn kosten verbonden. Deze kosten bedragen €29,95. Niet in alle gebieden hoeft u hetzelfde bedrag te betalen voor het laten bezorgen van de planten. Als u bijvoorbeeld woonachtig bent in Zeeuw Vlaanderen dan betaalt u een ander bedrag. Neem even contact met ons op als u de coniferen wilt laten bezorgen en u weet niet zeker welke bezorgkosten er voor u gerekend zullen worden.

Coniferen verzorgen

U heeft coniferen in huis gehaald. Het verzorgen is de volgende stap, want dat moet u goed doen om de plant zo goed mogelijk te laten groeien. De verzorging van de plant bestaat uit het snoeien van de plant, het bewateren van de plant of het water geven en het bemesten van de plant. Over het algemeen is het het beste om coniferen twee keer per jaar te snoeien. Dat hangt ook een beetje af van de conditie waarin ze groeien en de omstandigheden. Voor de bemesting kunt u tuinturf gebruiken of compost. De planten hebben voldoende voeding nodig dus het regelmatig bemesten is van groot belang. Het bewateren van de plant mag gerust drie tot vier keer per week. De planten hebben veel water nodig. voor meer verzorgingstips kijk snel op de website http://www.coniferen-bestellen.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn