Bent u nieuw op Citrix gebied en wilt u graag een Citrix training volgen, dan is het natuurlijk handig dat u weet wat Citrix is. Kort door de bocht maakt Citrix het mogelijk elke applicatie op elke computer via elke aansluiting te gebruiken. Het maakt werken op de computer dus makkelijker en efficiënter. Omdat de applicaties geïnstalleerd worden op servers in plaats van elke client, wordt het applicatie-beheer minder complex, minder tijdrovend en minder arbeidsintensief. Met een Citrix-training van Fast Lane word u een Citrix-expert. Fast Lane is een officiële Citrix-opleider. Bij hen bent u aan het juiste adres voor Citrix-trainingen. Het aanbod varieert van basistrainingen tot geavanceerde trainingen. Zowel voor de beginnende Citrix gebruiker als voor de ervaren Citrix gebruiker kunt u bij Fast Lane voor de Citrix training terecht. Quote van een cursist: “Ik heb veel geleerd tijdens deze training. De docent legde de zaken goed uit en beantwoordde vragen waar nodig.” 

Verbeter Citrix vaardigheden met Citrix training

Onbekend met Citrix en wilt u meer weten over Citrix of werkt u met Citrix, maar zijn uw vaardigheden niet up to date? Volgt u in dat geval een Citrix training bij Fast Lane. De Citrix training is een combinatie van theorie en praktijk. Fast Lane vindt het belangrijk dat theorie en praktijk tijdens een training naadloos op elkaar aansluiten. Fast Lane werkt daarom alleen met gediplomeerde Citrix docenten. Zij combineren het geven van citrix trainingen met het werken in projecten en gebruiken deze praktijkervaring ter verrijking van de theorie in de klas. Fast Lane verzorgt een Citrix training op de manier die het beste past bij u en uw organisatie: er zijn data waarop u zich individueel kunt inschrijven of in de vorm van maatwerktrainingen op locatie. De training sluit aan op uw wensen. Er zijn verschillende Citrix trainingen. U kunt bij Fast Lane verschillende Citrix trainingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Citrix Virtualization Training
  • Citrix Mobile Device Management Training
  • Citrix Networking Training
  • Citrix Security Training
  • Citrix Cloud Training

Er is altijd een Citrix training bij u in de buurt. De Citrix training wordt zowel in Nederland als in het buitenland gegeven. U kunt het hele jaar door Citrix trainingen volgen. Kijkt u voor meer informatie over de Citrix trainingen van Fast Lane op flane.nl. U kunt zich ook meteen inschrijven voor een training. 

Fast Lane

Fast Lane is een Citrix Authorized Learning Center. Zij bieden het volledige aanbod van verschillende Citrix trainingen. Iedere Citrix training bij Fast Lane is een officieel goedgekeurde training. De cursisten ontvangen officieel cursusmateriaal en oefenen met professionele casussen. Door het volgen van een Citrix training breidt u uw kennis uit en bereidt u zich voor op het behalen van uw Citrix certificering. Fast Lane heeft de afgelopen jaren meerdere awards ontvangen van Cisco, VMware, Microsoft, NetApp en Oracle. Dit deden ze niet alleen. Fast Lane: ”zonder onze klanten en cursisten was dit nooit mogelijk geweest.” Fast Lane biedt naast de Citrix training ook officiële trainingen op het gebied van onder andere Cisco, NetApp, VMware, RES, Microsoft, Oracle en Linux aan. Ook combineren ze verschillende technologieën in hun trainingen, bijvoorbeeld in de FlexPod-trainingen en VersaStack-trainingen. Naast trainingen voor de IT-professional ontwikkelen en verzorgen ze ook trainingen voor de IT-gebruiker.  Daarnaast bieden ze trainingservices, zoals CertiTool: een applicatie die we inzetten om organisaties te helpen de aanwezige kennis en certificeringen in de organisatie in kaart te brengen en op peil te houden. Veel mensen gingen u voor en zijn tevreden over de Citrix-training van Fast Lane.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn