Terhuurnebv - CarportsBent u bekend met het fenomeen carports? Carports zijn van boven geheel bedekt. Daardoor staat uw auto, “car”, altijd hoog en droog onder de poort “port”. Vandaar het begrip “carports”. Zijn carports dan ook wat u veel ziet in uw straat en hebt u hier nu ook wel de behoefte aan? Of wilt u juist graag de eerste zijn? Dan bent u hoe dan ook bij ons aan het juiste adres. Want wij hebben standaard carports maar kunnen ook een carport op maat voor u maken. U geeft maar een gil en wij gaan aan de slag met het bouwen van uw gewenste beschutting voor uw auto. Overigens is er ook genoeg plek om uw fiets onder te stallen. Wilt u graag uw auto op de oprit hebben staan omdat u nu eenmaal veel onderweg bent en daarom geen zin hebt om uw auto telkens weer in de garage te zetten? Of misschien hebt u wel geen garage en wel een oprit. Of zijn de algemene parkeerplaatsen in uw buurt vaak snel vol en bezet? Wat voor redenen u dan ook hebt, het investeren in dergelijke carports is een briljant idee. Een dergelijke investering hebt u dan ook in een mum van tijd terugverdiend. Al was het alleen al doordat de waarde van uw huis en terrein hierdoor zal stijgen. Ook is er minder onderhoud aan uw auto nodig omdat het niet zo snel meer gaat roesten. Zo lang er zo min mogelijk water bij komt zal uw lak het langste meegaan en dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren. Kijkt u dus eens op terhuurnebv.nl als u mooie carports zoekt. Het dak van deze carports is gemaakt van aluminium en rust op stalen kolommen dan wel muurconsoles die aan de zijkant van uw buitenmuur kan worden bevestigd. Al deze carports maken we steevast geheel op maat en daarom komen we voor het bouwen altijd even langs om de boel op te meten.

Uw auto staat hoog en droog onder een van onze carports

Ook als u niet op zoek bent naar carports, dan nog kan ter Huurne erg veel voor u betekenen. Want naast carports hebben we nog veel meer voor u in petto. Leest u even mee wat we naast de carports nog meer in huis hebben?

  • Zo kunt u naast de carport ook kiezen voor meer licht in en rondom huis. De zogenaamde lichtstraat is prachtig en zorgt ervoor dat u minder gebruik hoeft te maken van kunstmatig licht. Zo bent u energiebesparend bezig en ook op het gebied van onkosten zult u geld overhouden.
  • Hebt u een terras en wilt u daar ook in de minder prettige seizoenen gebruik van maken? Laat dan uw terras door ons overkappen.
  • Ook een uitbouw van uw huis kan veel opleveren. Wilt u dan ook een prettige serre in uw voortuin of achtertuin hebben? dan hopen we van harte dat u voor ons kiest.
  • U leest het, naast de carports hebben we nog veel meer producten die u allicht wel kunt gebruiken. Neemt u dan ook snel eens contact met ons op.

U zit nooit aan een offerte vast. Pas als u ons uw jawoord hebt gegeven en eventueel een aanbetaling hebt gedaan gaan we over tot de orde van de dag: het produceren en monteren van uw gewenste carports of carport als u er slechts een wilt. Veel mensen hebben tegenwoordig meer dan een auto dus het is niet vreemd dat men carports goed kan gebruiken. Over het algemeen is er immers slechts plek voor een auto in de garage. Uw andere wagen kan natuurlijk ook wel wat beschutting gebruiken en daar komt de carport al snel om de hoek kijken. Het mooie van carports is, dat u geen vergunning van de gemeente hoeft aan te vragen en te betalen. Dit kan geheel kosteloos en het is dus toegestaan in alle gemeentes in Nederland. Houdt u er wel rekening mee dat een dergelijke uitbreiding van uw huis een beetje in stijl is met uw omgeving? Gelukkig zijn onze designs erg rustiek dus het staat in vrijwel elke wijk en straat geweldig tussen de andere huizen.

Kijkt u ook even bij onze andere producten!

Hopelijk hebben we u er van weten te overtuigen dat de aanschaf van carports geen overbodige luxe zijn. Schroom dan ook niet om vandaag nog een offerte op te vragen. Wilt u graag eerst wat informatie over de carports, over ons bedrijf en de mogelijkheden die voor u en uw huis van toepassing zijn? Dan kunt u natuurlijk direct met ons in contact komen en wel door ons een e-mail te sturen, ons even op te bellen of door het online formulier in te vullen. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug om al uw prangende vragen te beantwoorden. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen we u wel verzekeren dat u met een goed en gerenommeerd bedrijf zaken zult doen. Komt u anders eens langs in Haaksbergen. We hebben daar namelijk een showroom waar u alle producten voor uzelf kunt gaan bekijken. We zijn maandag tot en met zaterdag geopend. Voor de exacte tijden verwijzen we u door naar de site. Daar vindt u tevens het adres en een handige routebeschrijving. We komen graag bij u langs en schromen staatsgrenzen zeker niet. Met hetzelfde gemak komen we in België en Duitsland naar u toe dus bel ons!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn