Toen wij onlangs gekeken hebben wat wij binnen ons bedrijf zouden kunnen doen om te zorgen dat wij onze klanten beter konden bedienen, hebben wij gemerkt dat het niet altijd goed ging met de verkoop van onze goederen. Wij hebben namelijk vier winkels waar wij producten aanbieden en wij verkopen ook goederen via onze site. Dat leidt regelmatig tot problemen omdat wij dan iets in de winkel verkopen wat net via het internet is verkocht. Dat is natuurlijk niet handig en daarom doen wij er alles aan om onze service te verbeteren. Klanten houden er namelijk niet van om ‘nee’ te horen en daarom hebben wij gekeken hoe wij beter in de gaten konden houden of iets al verkocht was of niet. Wij hebben gemerkt dat wij het beste op andere pos software konden overstappen. Wanneer je namelijk andere pos software gaat gebruiken, zou je al heel veel problemen kunnen oplossen. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij goede pos software wilden vinden en wij hebben gemerkt dat dat niet direct een eenvoudige opgave was. Wanneer je namelijk pos software wilt vinden voor een wat groter bedrijf, zoals wij dat hebben, dan merk je dat heel veel aanbieders van pos software al afvallen. Wij hebben daarom even een tijdje moeten zoeken naar een ontwikkelaar die ons aan goede pos software kon helpen. Wij hebben toen de mensen van novulo.com gevonden en deze mensen konden ons heel goed helpen. Wij hebben namelijk gezien dat deze mensen hele goede pos software hebben ontwikkeld en wanneer wij de recensies van anderen mochten geloven dan was deze pos software zeer de moeite waard. Dat was voor ons interessant om te horen en dus hebben wij gekeken wat wij aan deze pos software zouden kunnen hebben. Wij hebben toen met een medewerker van dit bedrijf gebeld om te horen waarom zij ons deze pos software zouden aanraden en ik was toen al snel overtuigd van het nut van deze software. Wij wilden daarom graag de overstap maken en dat kon gelukkig heel snel geregeld worden. 

Deze pos software is perfect

Wij hebben uiteindelijk heel eenvoudig de overstap naar de pos software van novulo.com kunnen maken en ik kan u zeggen dat ik heel blij ben dat wij dit zo soepel hebben kunnen doen. Deze mensen weten heel goed wat je nodig hebt als bedrijf en wij merken nu ook dat wij nooit meer problemen hebben met dubbele verkoop van onze producten. Dat scheelt ons heel veel gedoe en bovenal kunnen wij onze klanten nu beter bedienen. 

Wilt u meer weten?                     

U zult begrijpen dat ik u in een korte tekst als deze nooit alle voordelen kan uitleggen van de pos software. Vandaar dat ik u zou willen aanraden om:

  • Even naar novulo.com te surfen 
  • Te lezen wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Een keer een gesprek met deze mensen aan te vragen als u advies op maat nodig heeft

Wij zijn blij dat wij onze service nu aanzienlijk hebben kunnen verbeteren. Wij zijn daarom zeer tevreden over de software van novulo.com.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn