Wilt u eens iets anders in huis dan al die standaard vloerbedekking? Dan zijn witte vloeren wellicht de oplossing. Iedereen wil uniek zijn in deze wereld en dat geldt ook vaak voor het interieur van onze woonomgeving. Dat is logisch, ieder individu is immers verschillend. Met witte vloeren maakt u uw huis een stuk lichter en dat heeft vele voordelen. Zo voelt u zich ongetwijfeld een stuk prettiger in uw woning dankzij de witte vloeren en dat is alleen maar fijn voor uw gesteldheid en uw humeur. Het zal u nog verbazen wat zonlicht met een mens doet maar we kunnen niet zonder. Ook kunstmatig licht is prima en als u de ramen open hebt staan in de zomer zodat de zon binnen kan komen dan reflecteert dat licht prachtig op uw witte vloeren. Een klein nadeel aan witte vloeren is dat u ze wellicht iets meer moet onderhouden want vuil valt veel sneller op. Dat kan voor velen een doorn in het oog zijn maar als u witte vloeren hebt van bijvoorbeeld parket of tegels, dan is het eenvoudige schoon te maken en dat is een stuk makkelijker te doen dan bijvoorbeeld het reinigen van vloerbedekking. Wat daar allemaal in kan komen zitten wilt u niet weten. En dat betekent vaak stofzuigen en dure schoonmaakproducten in huis halen om uw tapijt te onderhouden. Daar hebt u vast en zeker geen zin in. Kies dan iets dat eigenlijk altijd en bij elk interieur goed past: witte vloeren. Het mooie aan witte vloeren is dat dit zowel een trendy en hippe uitstraling heeft als een klassieke uitstraling en de kans is erg groot dat het bij een ieder in de smaak zal vallen. Dan kunt u vriend en vijand jaloers maken met uw glanzende witte vloeren. Wilt u weten wat in onze ogen een goede website is om aan witte vloeren te komen? Het spreekt voor zich dat we dan natuurlijk naar ons eigen bedrijf wijzen. Wij van dutzfloors.com hopen dan ook dat u snel eens een kijkje komt nemen op onze uitgebreide website met naast witte vloeren een grote hoeveelheid andere vloeren.

Een ruime uitstraling dankzij onze witte vloeren

Wat hebben we zoal voor u in de aanbieding op het gebied van witte vloeren:

  • krijtwitte houten vloer
  • wit gelakte vloer
  • krijt wit geolied

Klinkt u dit als muziek in uw oren, leest u dan gauw verder want hier vindt u ongetwijfeld de witte vloeren van uw dromen. Op onze site kunt u dit allemaal in een handomdraai bestellen. Dat is nu eenmaal het voordeel van een online webwinkel: u hoeft er de deur niet meer voor uit terwijl u daarnaast zeeën van tijd hebt om de vloeren uit te kiezen. We hebben aldus verschillende soorten witte vloeren zoals hierboven beschreven dus het is belangrijk dat u uzelf goed inleest zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Ook de verschillende soorten hebben verschillende schoonmaakproducten nodig. Daarnaast kan het nodig zijn om af en toe uw witte vloeren in de lak of de olie te zetten zodat ze hun glans behouden. Deze producten kunt u er allemaal bij bestellen en als u er niet uitkomt, dan kunt u ons contactteren via bijvoorbeeld het mailadres of ons telefoonnummer. Wij zijn van alle markten thuis en weten als geen ander hoe dit onderhoud en deze reiniging het beste kan worden aangepakt. Dus ga niet bij de pakken neerzitten maar grijp deze kans aan, u zult hier vast en zeker geen spijt van krijgen want onze witte vloeren zijn een lust voor het oog. Velen zijn u dan ook al voorgegaan en hebben de moeite genomen om een berichtje achter te laten.

Meer informatie nodig? Vraag het ons gerust even

De witte vloeren maken wij zelf dus u weet dat u een hoogstaande kwaliteit kunt verwachten want wij hebben al vele jaren aan ervaring opgedaan. Daarnaast zijn er verder nog een aantal zekerheden die u wellicht prettig in de oren klinken. Zo leveren wij altijd zo spoedig mogelijk aan huis. We hebben en groot magazijn boordevol diverse witte vloeren. Velen al op maat gesneden of gemaakt dus we kunnen soms al binnen 24 uur leveren als daar plek, behoefte en ruimte voor is. Dan kunt u meteen aan de slag met uw nieuwe vloer en zal u uw huis in no time kunnen omtoveren. Kijkt u graag de kat uit de boom en wilt u daarom de witte vloeren eens met uw eigen ogen bekijken voordat u met ons in zee gaat? Dan begrijpen we dat maar al te goed want het kan nog een flinke investering zijn. Daarom kunt u geheel vrijblijvend langskomen in onze showroom. Onze showroom bevindt zich in Heerenveen en ook een in Beetsterzwaag. Bij die laatste kunt u ook zonder afspraak maken maar het is wellicht verstandig om dit van te voren even te doen zodat we weten at u langskomt, wij de koffie klaar kunnen zetten en een medewerker direct beschikbaar is om u te assisteren bij uw zoektocht naar de perfecte vloer voor in uw huis. Of het nu gaat om een vloer in uw keuken, uw woonkamer of welke kamer dan ook, de kans is vrijwel honderd procent dat u bij ons zult vinden waar u al zo lang naar op zoek bent geweest. Voor de precieze locatie verwijzen we u door naar de routebeschrijving en adressen op onze website. Wellicht tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn