Binnen ons bedrijf hebben wij een speciale afdeling die zich bezighoudt met het maken van nieuwe onderdelen. Wij hebben gemerkt dat wij in de loop der jaren steeds nauwkeuriger moeten kunnen werken en wij hebben daarom gekeken hoe wij onze productieruimte optimaal konden maken. Wij wisten dat er zoiets bestond als clean room requirements en daarom wilden wij graag weten waar wij meer over deze clean room requirements zouden kunnen vinden. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wanneer wij een dergelijke ruimte wilden laten bouwen, wij deze aan de nieuwste en laatste. clean room requirements zouden laten voldoen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om meer over de clean room requirements te vinden, maar wij moesten al snel toegeven dat het heel moeilijk is om deze informatie te vinden en als je er al iets over vindt, dan kun je er eigenlijk niets zinnigs over zeggen omdat je namelijk geen verstand hebt van clean room requirements in het bijzonder en van dergelijke ruimtes in het algemeen. Wij hebben daarom besloten om niet naar  clean room requirements te gaan zoeken, maar om naar een bedrijf op zoek te gaan dat ons verder kon helpen met het realiseren van een dergelijke ruimte. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar climatech.nl konden gaan. Deze mensen hebben op hun site ook al het een en ander over clean room requirements geschreven en dat was heel interessant om even door te nemen. Mocht u daarom ook graag meer willen lezen over clean room requirements of wanneer u graag een cleanroom wilt laten ontwerpen, dan raad ik u aan om even naar climatech.nl te surfen. U zult merken dat deze mensen veel voor u kunnen betekenen. Wij hebben deze mensen in de arm genomen en wij hebben gemerkt dat zij er alles aan doen om te zorgen dat je goed geholpen wordt. Op deze manier konden wij onze wensen vervuld zien worden en dat alles voor een prijs waar wij niet wakker van konden liggen. Ik ben daarom heel blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben. 

Hier leest u alles over de clean room requirements

Als je een cleanroom laat bouwen, moet deze altijd aan de laatste eisen voldoen. Daarnaast moet je ook goed weten hoe je deze ruimte wilt gaan gebruiken zodat je zeker weet dat je krijgt wat je nodig hebt. Wij moesten dus zelf onze clean room requirements ook even op papier zetten zodat climatech.nl voor ons aan de slag kon gaan om ons zo goed mogelijk te helpen. 

Wij zijn heel goed geholpen 

Aan de hand van de opgestelde clean room requirements hebben wij uiteindelijk een heel goede cleanroom kunnen laten maken. Ik ben daar erg blij mee want zo kunnen wij onze productie naar een hoger plan tillen. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij konden heel goed overleggen over wat voor ons het beste zou zijn 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Mocht u meer willen weten, dan raad ik u aan om ook nog even naar climatech.nl te surfen.           

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn