Altijd over warm water in de keuken beschikken? Bij Boiler Garant kun je online een Tesy keukenboiler kopen. Ze beschikken over twee typen keukenboilers. Welke keukenboiler kopen? De ene plaats je in het keukenkastje. De ander bevindt zich boven de keukenkast. Functioneel zijn er nauwelijks verschillen. Bij Boiler Garant kunnen ze u alles uitleggen over de verschillen die er wel zijn.

Verschillen in keukenboiler

Je hebt dus 2 soorten keukenboilers:

  • Elektrische IN boiler
  • Elektrische UP boiler

Een boiler kopen voor in de keuken heeft wat haken en ogen. Zeker als je niet heel veel verstand hebt van boilers. Er zijn verschillende factoren waarin je inzicht moet krijgen. Voordat je weet welke keukenboiler je moet kiezen, is het verstandig om eerst antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Hoeveel liter moet de boiler hebben?
  • Moet de keukenboiler kokend water kunnen leveren?
  • Sluit ik de boiler boven of onder het tappunt aan?
  • Wil ik een kraan bij mijn boiler?

Het is verstandig om je eigen gebruik te meten in liters. Bereken hoeveel warm water je per dag gemiddeld nodig hebt. Water wordt gemiddeld getapt met 37 graden, terwijl de boiler water op zo’n 60 graden houdt zodat jij snel gebruik kan maken van schoon warm water. In de keuken kan het handig zijn om kokend water te tappen. Dat is heel makkelijk als je thee wilt of een eitje wilt koken.

Warm water vanuit de boiler verliest warmte als het richting de kraan gaat. Als het tappunt ver van de boiler is geïnstalleerd, kan het erg lang duren voordat je lekker warm water hebt. Dit merk je in de energierekening. Wat je wilt voorkomen is dat je eerst een paar liter koud water moet verspillen. Bij Boiler Garant raden ze je aan om te testen hoelang het duurt tot je warm water op de gewenste temperatuur hebt. Als je langer dan 30 seconden moet wachten op warm water, dan raden ze je aan om een boiler in de buurt van de kraan te plaatsen. Hiermee bespaar je veel energie en heb je sneller warm water.

Een kokend water boiler komt in combinatie met de 3-in-1 kranen. Hierdoor tap je snel koud, warm en kokend water. Ideaal voor een vlugge kop thee, het verwarmen van pasta of een koud glas water. Dankzij de beveiligde drukknop kan er nooit zomaar kokend water uit de kraan komen en wordt de kraan niet te heet. De kokend water boiler in combinatie met de 3-in-1 kraan is te verkrijgen vanaf €675.

Boiler met garantie

Een keukenboiler kopen kan gemakkelijk online. Je ontvangt altijd drie jaar garantie. Toch niet tevreden met jouw aankoop? Niet goed, is geld terug! Daarnaast kun je ook altijd persoonlijk advies van BoilerGarant.nl verwachten om de juiste boiler te kopen. Een afspraak maken is geen enkel probleem. Neem gerust contact met ze op. Wil je een keukenboiler kopen, maar weet je niet hoe je deze moet installeren? Dan is het handig om een monteur van Boiler Garant langs te laten komen. Vraag daarom eenvoudig een offerte aan voor het installeren van jouw boiler op de website. Een keukenboiler kopen was nog nooit zo makkelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn