Als je op zoek bent naar een manier om snel sim only vergelijken mogelijk te maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze site kun je snel sim only vergelijken. Het gaat heel snel, eenvoudig en overzichtelijk. Het sim only vergelijken doe je door je voorkeuren in te vullen. Je voorkeuren wat betreft het sim only vergelijken hebben betrekking op een aantal elementen:

  • het aantal belminuten dat je wilt gebruiken
  • het aantal sms’jes dat je wilt versturen
  • de hoeveelheid mb die je wilt gebruiken

Al deze opties worden meegenomen, en wanneer je je voorkeuren duidelijk hebt gemaakt krijg je een lijst te zien. Het is deze lijst die onze wijze van sim only vergelijken zo eenvoudig maakt. Je krijgt namelijk direct een groot aantal aanbieders te zien. Van deze aanbieders zie je de abonnementskosten, en wat je daar voor krijgt.

Onafhankelijk sim only vergelijken

Wij doen sim only vergelijken op strikt onafhankelijke basis. Zo weet je altijd zeker dat je onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar advies krijgt. Omdat we onafhankelijk zijn weet je dat je ons advies kunt vertrouwen. Je ziet snel en direct een lijst met aanbieders, nadat je je voorkeuren hebt ingevoerd op onze website. Je ziet hoeveel elke aanbieder kost per maand, en wat je daar voor terug gaat krijgen. Zo zie je bijvoorbeeld het aantal belminuten. Ook zie je het aantal sms’jes wat je kunt krijgen. Dit kan variëren van 100 sms’jes per maand, tot 500 of zelfs onbeperkt. De keuze is helemaal aan jou! Voor veel aanbieders geldt dat je moet kiezen tussen een aantal sms’jes per maand, of een bepaalde hoeveelheid mb die je kunt verbruiken. Het is dus aan jou om te kiezen wat voor jou het handigst is. Dat is dan weer een service die sim only vergelijken je niet helemaal kan bieden! De keuzen moet je uiteindelijk toch echt helemaal zelf maken. Deze sim only vergelijken website helpt je bij het maken van de juiste keuze door overzichtelijk de goedkoopste opties op een rij te zetten. Het is belangrijk om je geen oor aan te laten naaien, en dus moet je een goede en afgewogen keuze maken die bovendien goed is voor je portemonnee. Omdat wij onafhankelijk zijn, wordt ons oordeel niet beïnvloedt door derde partijen die bijvoorbeeld bepaalde resultaten graag bovenin willen zien of erger, de aanbiedingen van concurrenten zelfs helemaal niet laten zien. Zoals je ziet is onze site bovendien ook advertentievrij. Zo kunnen wij onze onafhankelijkheid garanderen, en weet jij zeker dat je goed advies krijgt.

Wel of geen internet

Voor veel mensen is tegenwoordig het internet een belangrijke rol gaan spelen. Tien tot twintig jaar geleden wisten veel mensen nog nauwelijks wat het was, en tegenwoordig is het eigenlijk niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Steeds meer zaken regelen we met behulp van het internet. Ook de technologie heeft zich in de loop der jaren razendsnel ontwikkeld, en doet dat nog steeds. De eerste computers die ooit gebouwd werden namen qua grootte bijna een hele kamer in beslag. Tegenwoordig past al die rekenkracht simpelweg in een smartphone! Stel je eens voor wat de toekomst ons nog kan brengen. Maar voorlopig moeten we het doen met de smartphones die toegang hebben tot internet, en dat is al bijzonder genoeg, met alle leuke en handige functionaliteiten die het biedt. Ook telecomaanbieders hebben de mogelijkheden van de smartphone ontdekt en spelen daar nu handig op in. Hoewel het internet op de meeste smartphones qua snelheid niet op kan tegen gewone computers en laptops, is men toch bezig aan een inhaalslag. Het nieuwste op dit gebied is 4G, waarmee je erg snel internet kunt gebruiken op je telefoon. Superhandig! Denk er dus zeker aan om dit mee te nemen in je overweging wanneer je sim only vergelijken gebruikt. Nog niet alle aanbieders bieden 4G aan voor sim only, maar hun aantal neemt alleen maar toe en hoe dan ook heb je erg veel keuze. We verwachten dat binnenkort meer aanbieders ook 4G aan gaan bieden voor sim only. Handig aan een sim only abonnement is ook dat het makkelijk mogelijk is om voor weinig geld toch een grote databundel te krijgen. Sim only vergelijken kan dus zeker uit! Bovendien is het mogelijk om voor een groot deel je eigen abonnement samen te stelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor weinig belminuten, maar veel internet. Of juist andersom. Het is maar net wat bij je behoeften en wensen past. Doordat er veel aanbieders zijn, is het bijna voor iedereen wel mogelijk om een abonnement te vinden dat bij hem of haar past. Veel bellen, weinig bellen, veel sms’en of weinig sms’en, een grote databundel of juist een kleine databundel, met sim only vergelijken kan het allemaal en ontdek je meteen welke aanbieder het beste bij jou past. Naast de service waarmee je sim only vergelijken kunt, bieden wij op onze website ook nog iets anders aan: nieuws over sim only abonnementen. Zo houden we je bijvoorbeeld op de hoogte van welke aanbieders hun netwerk hebben uitgebreid. Ook houden we je op de hoogte van speciale aanbiedingen van aanbieders, die soms erg de moeite waard kunnen zijn! Soms is het goed nieuws (een prijsverlaging), en soms ook slechter nieuws (een prijsverhoging). Ook vind je daar bijvoorbeeld nieuws over nieuwe aanbieders die ook besluiten om bijvoorbeeld 4G in hun netwerk op te nemen. Harstikke handig dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn