Bij Herca vindt u een groot aanbod aan caravans, campers en aanhangwagens. U vindt er het adres van onze werkplaats in Twente waar u deze voertuigen kunt laten onderhouden. We bieden op de site tevens een overzicht van leuke campings in deze oostelijke streek van het land. En we hebben sinds kort onze eigen webwinkel! Daar kunt u naast allerlei aanhangwagenaccessoires, technische accessoires, tenten en kampeerartikelen ook een kopen. En dat is waar we het in deze tekst graag even met u over willen hebben. want een strandparasol is onmisbaar voor elke kampeervakantie, ook al gaat u niet kamperen nabij een strand. Want een strandparasol kunt u vergelijken met een paraplu met als groot verschil dat het u niet beschermt tegen de regen maar tegen de zon en zijn gevaarlijke stralen. Zeker in de zomer bij de hoogtezon is het zeer af te raden om in de zon plaats te nemen. Een melanoom kweekt u snel als u de uv-straling toelaat op uw huid, ook al smeert u zich nog zo goed in. Ga daarom in de schaduw zitten en ga pas zonnen als de zonkracht is afgenomen. Dan is het vrij ongevaarlijk om te zonnen, mits u zich goed insmeert met zonnebrandcrème. We willen u geen angst aanjagen hoewel we hopen dat we u niets nieuws vertellen. Mensen met een zeer gevoelige huid maar ook baby’s en kinderen kunnen het beste de hele dag door onder een strandparasol schuilen.

Koopt u bij ons en goedkope strandparasol!

Een strandparasol is eenvoudig mee te nemen op reis en qua grootte niet veel groter dan een ruime paraplu. U kunt de strandparasol in de grond steken zoals in het zand op het strand maar ook in het gras van het kampeerterrein waar u vertoeft. Koopt u daarom minstens 1 maar bij voorkeur meerdere parasols als u een tijdje op vakantie gaat met de camper of de caravan. Even een pauze nemen na een dag van reizen? Haal dan de strandparasol tevoorschijn zodat u rustig aan de kant van de weg kunt genieten van een kopje koffie uit de thermoskan en een broodje die u deze ochtend nog had gesmeerd. De kans dat u zich nabij een meer of misschien wel de zee bevindt als u gaat kamperen in Nederland is vrij groot. Het land bestaat immers uit vele meren en heeft een lange kustlijn terwijl het qua oppervlak juist een van de kleinere Europese landen is. Overigens is het niet alleen een goed idee om een strandparasol als u in Twente of een andere plek in Nederland gaat kamperen. Sterker nog, als u met de caravan richting het zuiden vertrekt dan is het al helemaal aanbevolen om daar eenmaal aangekomen een strandparasol mee te nemen. Zo is het aan de Middellandse zee zelfs in het voorjaar al veel te heet om zonder bescherming te zonnen.

In onze webshop vindt u een keur aan kampeerartikelen

Een strandparasol hoeft helemaal niet duur te zijn. We hopen dat u eens in onze webwinkel kijkt want daar vindt u op dit moment 2 verschillende varianten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn