Ben jij op zoek naar een aannemer voor het bouwen van jouw woning of bedrijfspand? Dan is Wilmink Oosterveld een uitstekende keus! Zij hebben meer dan veertig jaar ervaring op dit gebied en weten daardoor als geen ander wat er bij de bouw van dergelijke panden komt kijken. Ze hebben in deze tijd een werkwijze ontwikkeld die uniek genoemd mag worden en waarmee zij zich onderscheiden van andere bouwbedrijven. En dat niet alleen, zij zetten ook fors in op duurzaamheid, niet alleen wat betreft het pand zelf, maar ook wat betreft het bouwproces. Dat maakt Wilmink Oosterveld anders dan andere aannemers en bouwbedrijven.

Unieke aanpak

Waar bestaat de unieke aanpak van dit bedrijf nu uit? Zij werken volgens de volgende zeven stappen:

  1. inventarisatie
  2. schetsontwerp en raming van kosten
  3. toetsing bij burgerlijke gemeente
  4. definitief ontwerp, opstellen offerte en bouwcontract
  5. omgevingsvergunning aanvragen
  6. het bouwen van het pand
  7. oplevering

Bij de eerste stap ga je in gesprek met de adviseur van Wilmink Oosterveld om al jouw wensen op papier te zetten, net als de eisen die jij aan het nieuwe gebouw stelt. Naar aanleiding van dit gesprek, gaan zij aan de slag met het maken van een ontwerp voor jouw nieuwe pand. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met jouw huidige budget, maar kijkt Wilmink Oosterveld ook naar de kosten die je in de toekomst voor onderhoud zult hebben met bepaalde materialen. Ook toetsen ze bij de gemeente wat de mogelijkheden zijn en op basis van hun en jouw feedback, kunnen de plannen dan aangepast worden tot het definitieve ontwerp. Je hebt zelf dus veel inspraak en door voor de bouw rekening te houden met onderhoudskosten, kun jij dergelijke kosten in de toekomst beperkt houden. Als alles is afgestemd en vergunningen rond zijn, gaat Wilmink Oosterveld aan de slag met de bouw. Na de oplevering ontvang je nog een onderhoudsplan, waardoor je die kosten meteen ook inzichtelijk hebt, en het onderhoud kun je in de komende jaren ook door hen uit laten voeren.

Wilmink Oosterveld en duurzaamheid

Het bekijken van de bouwplannen en het inplannen van onderhoud in de jaren na de bouw gaat ook heel gemakkelijk. Je krijgt als opdrachtgever namelijk toegang tot je eigen klantportaal, waar je alle stukken in kunt zien en waar je onderhoudsafspraken kunt maken. Ook dat maakt hen anders dan andere bedrijven. Zoals gezegd onderscheiden zij zich niet alleen door de manier waarop zij werken, maar ook door het oog dat zij hebben voor duurzaamheid. Dat houdt voor Wilmink Oosterveld in dat zij zoveel als mogelijk gebruik maken van duurzame materialen die sterk genoeg zijn om vele jaren mee te kunnen gaan. Zo beperk je onderhoud, vervanging en afdanking van materialen zoveel mogelijk. Daarnaast proberen zij ieder pand ook duurzaam in gebruik te maken, denk dan aan goede isolatie zodat het energieverbruik zo laag mogelijk is. Ook werkt Wilmink Oosterveld graag met partners die uit de buurt komen, zodat er zo weinig mogelijk kilometers gemaakt worden van en naar de bouwplaats. Ook dat draagt natuurlijk bij aan duurzaam bouwen. Bovendien houden ze ook rekening met zaken als afval scheiden tijdens het gehele bouwproces. Zoek jij een goede en duurzame aannemer die ook heeft voor jouw wensen en jou als klant echt centraal stelt? Dan is Wilmink Oosterveld dus een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn