Als u waardevolle spullen heeft die u graag op een zeer veilige manier opbergt dan is een kluis natuurlijk een goed idee. Maar wist u dat u bij allesveilig.nl ook een speciale, brandwerende kluis kunt bestellen? Zeker als u grote aantallen briefgeld heeft is dit een goed idee. U moet er namelijk niet aan denken dat dit allemaal verloren gaat als er brand uitbreekt. In een normale kluis is al dit briefgeld natuurlijk goed beschermd tegen inbraak en diefstal, maar enkel met een speciale, brandwerende kluis kun je de inhoud ook echt beschermen tegen extreme hitte. Bij allesveilig.nl vindt je diverse typen brandwerende kluizen. Ze hebben ze in allerlei formaten, zelfs in een super groot archiefkast formaat! Bij allesveilig.nl shop je alleen brandwerende kluizen van de allerbeste merken, namelijk:

  • De Raat brandkasten
  • Masterlock
  • Nauta Security

Deze merken staan erom bekend alleen de allerbeste kwaliteit te leveren als het gaat om een brandwerende kluizen. De tijdsduur waarin de beschermd zijn tegen extreme hitte kan echter wat variëren. Het merendeel van de brandwerende kluizen die je kunt bestellen in de webshop van allesveilig.nl is beschermd tegen brand tot 30, 60 of 120 minuten. Dat is voor 95% van de brandjes die binnenshuis ontstaan al ruim voldoende. Wil je echter absolute zekerheid en een brandwerende kluis die nog langer beschermd tegen extreme hitte? Neem dan even contact op met allesveilig.nl om de mogelijkheden door te spreken. Misschien kunnen ze je iets bieden wat een nog betere bescherming geeft voor jouw waardevolle documenten en contanten.

Inbraakwerende of brandwerende kluis

In de webshop van allesveilig.nl vindt je niet alleen zo’n super professionele brandwerende kluis, maar ook allerlei andere type kluizen. Ze verkopen bijvoorbeeld ook een inbraakwerende kluis of zo’n speciale sleutelkluis. Deze zijn vanzelfsprekend ietsje goedkoper als de brandwerende kluizen, maar dan komt doordat deze laatste van een duurder materiaal moeten worden gemaakt om ze ook tegen extreme hitte te beschermen. Een sleutelkluis is speciaal ontworpen om een grote hoeveelheid sleutels veilig op te bergen. Je ziet ze vaak bij de receptie van een hotel, omdat deze vele kamers hebben en al die sleutels natuurlijk veilig opgeborgen dienen te worden om hun hotelgasten te beschermen. Voor alle kluizen die je in deze webshop besteld, dus ook die brandwerende kluis, werkt allesveilig.nl alleen samen met gerenommeerde fabrikanten. Daardoor weet je zeker dat je een absoluut professionele kluis koopt met de veiligheid die daarbij hoort.

Online een alarmsysteem bestellen

Los van zo’n inbraakwerende of brandwerende kluis kun je bij allesveilig.nl (zoals de naam het natuurlijk al zegt) ook terecht voor allerhande andere oplossingen met betrekking tot de veiligheid van uw woning of bedrijfspand. Je kunt er bijvoorbeeld online een GSM alarmsysteem bestellen. Dit is een beveiligingssysteem dat werkt op basis van lithium batterijen en een simkaart. Het is heel eenvoudig te installeren en zowel te gebruiken op zakelijk als privégebied. Door zijn mobiele karakter is het een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een beveiligingssysteem voor bijvoorbeeld een vakantiehuisje, boot of bestelbusje dat vaak waardevolle inhoudt vervoert. Je kunt het echter ook gewoon in je bedrijfspand gebruiken, net als die brandwerende kluis. In ieder geval kun je in de webshop van allesveilig.nl alles vinden dat je nodig hebt om de veiligheid om jouw bedrijfspand en alle andere locaties te garanderen. En dat leeft een stuk relaxter, niet? 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn