Als je een artikel van A naar B wil verzenden, dan moet je het artikel natuurlijk wel goed inpakken. Daar gebruiken we meestal kartonnen dozen voor. Maar je hebt verschillende artikelen met uiteenlopende afmetingen. Deze kun je dan ook inpakken in verschillende soorten kartonnen dozen. Daarnaast heb je artikelen die breekbaar zijn en daar moet je dus ook een oplossing voor verzinnen. Een breekbaar object dat in een doos heen en weer kan rollen loopt een groot risico om tijdens het transport beschadigd te raken. Je moet daarom bijvoorbeeld gebruik maken van bubbeltjes plastic of opvul materiaal. Andere objecten zijn helemaal niet breekbaar en kun je zonder meer in verschillende soorten kartonnen dozen stoppen zonder dat dat problemen oplevert tijdens het transport. Maar wat je ook wil verzenden, je hebt het nodige verpakkingsmateriaal nodig en dat begint in de regel bij de kartonnen dozen. Voor kleine objecten heb je kleine dozen nodig en voor grote objecten heb je logischerwijs ook grotere dozen nodig. Daarnaast kan het zo zijn dat je zware objecten vervoert en dus moeten de kartonnen dozen stevig zijn. Je kunt dan kiezen voor dozen van extra dik karton of dozen met een dikke bodem. Wat je direct uit dit verhaal kunt opmaken is dat je vaak specifieke kartonnen dozen nodig hebt die wellicht niet te krijgen zijn. Bij een gewone winkel heb je immers vaak te maken met enkele standaardmaten en daar moet je dan een keuze uit maken. Maar het is vaak jammer als een artikel net niet in de ene doos past, terwijl de volgende optie weer veel te groot is. Niet alleen is dat zonde vanwege de ruimte die je overhoudt, maar ook vanwege het extra materiaal dat eigenlijk nergens voor nodig is. Dat zie je ook als je bijvoorbeeld een pakketje van bol.com ontvangt dat blijkbaar net niet in de kleine doos paste en vervolgens ontvang jij dus een enorme doos waar 80% van de ruimte niet wordt benut. Deze doos gaat vervolgens weer bij het oud papier en dat is dan ook weer allemaal extra karton dat weer gerecycled moet worden. Daarom is het dus soms ook de moeite waard om kartonnen dozen op maat te laten maken. Je kunt dan zelf aangeven wat het materiaal moet zijn of welke soort doos je wilt gebruiken en daarna kun je ook meteen aangeven wat de afmetingen moet zijn. Zo kun je de kartonnen dozen precies groot genoeg maken voor het vervoeren van jouw artikelen. Voor dit doel ben je bij dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres.

kartonnen dozen op maat laten maken doe je via dozenlatenmaken.nl

Via dozenlatenmaken.nl kun je heel eenvoudig je eigen dozen op maat laten maken. Dat doe je via de volgende vier stappen:

  • Kies het type doos
  • Voer de juiste maten in
  • Bepaal het aantal dozen
  • Bestel direct online

Je kunt dit alles dus gewoon online regelen. Je kunt via de site ook voorbeelden zien van de verschillende soorten dozen die je kunt bestellen. Zodra je weet welk soort geschikt is voor het verzenden van jouw artikelen, dan kun je dat via de site aangeven en daar voer je dus het aantal in en de afmetingen van de doos. Als je dat allemaal hebt geregeld, dan kun je de bestelling afronden en vervolgens gaat men bij dozenlatenmaken.nl voor je aan de slag.

Neem contact op voor verdere informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met een medewerker van dozenlatenmaken.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn