Voor het vervoeren van goederen naar Italië heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt gebruik maken van het vliegtuig, het spoor, over het water per schip of over de weg met een vrachtwagencombinatie voor uw vervoer. Italië is zo goed te bereiken. Het vliegtuig heeft vaak als probleem dat het gelimiteerd is aan de vliegvelden in de buurt van uw locatie. U moet uw zending eerst naar een vliegveld bij u in de buurt vervoeren en ook vanaf een vliegveld in de buurt van uw eindbestemming naar uw eindbestemming vervoeren. Dit voegt weer extra tijd en moeite toe aan uw verzending. Daarnaast is het vliegtuig de duurste optie per kilo en bent u gebonden aan de vliegtijden. Het kan dus zijn dat u lang moet wachten totdat u kunt vertrekken. Over het spoor is een andere optie voor uw vervoer. Italië is vanuit Nederland goed te bereiken over het spoor, alleen komen goederentreinen niet overal. Dat betekent dat u toch weer een extra stap toe moet voegen aan uw vervoer. Italië bereiken duurt zo langer dan dat u dacht. U zou uw goederen ook over het water kunnen vervoeren. Om Italië echter te bereiken moet u een goed stuk omvaren, wat erg veel tijd kost. Dit maakt deze optie erg langzaam en dus eigenlijk alleen een optie als u totaal geen haast heeft. Daarnaast moet u van een haven naar uw eindbestemming, wat in Noord-Italië nog best een stuk rijden kan zijn.

Vervoer Italië over de weg

De kans is dus groot dat de eerdergenoemde opties, door de lucht, over het spoor en over het water, voor u geen geschikte mogelijkheden zijn voor uw vervoer. Italië is echter zeer goed te bereiken met een vrachtwagencombinatie. Want met een vrachtwagen hebt u er geen last van dat u niet op uw bestemming kunt komen, of dat u zich moet schikken naar de tijden die u worden voorgeschreven. Door een vrachtwagencombinatie te gebruiken kunt u snel en gemakkelijk al uw goederen vervoeren en maakt u zich geen zorgen over het vervoer. Italië komt zo gemakkelijk dichtbij voor al uw goederenvervoer. Vrachtwagenvervoer is flexibel: u kunt het gebruiken voor het vervoer van hele pallets of speciale ladingen, maar om kleine pakketten is het een geschikte vorm van vervoer. Italië is zo gemakkelijk te bereiken, wat u ook maar waar wilt bezorgen. Voor kleine pakketten kan het zonde lijken om een hele vrachtwagencombinatie te laten rijden. Daarom heeft Kuipers Logistics contacten met verschillende lokale bezorgbedrijven in Italië. Zo kunt u toch al uw pakketten bezorgen op de plek waar u dat wilt, zonder dat u extra hoge kosten heeft. Met deze contacten zorgt Kuipers Logistics ervoor dat uw kleinere zendingen met kleinere auto’s worden verstuurd in Italië, zodat waar u ook heen wilt, het altijd goed komt met het vervoer. Italië wordt zo extra goed bereikbaar, zelfs met kleine pakketjes naar kleinere plaatsen. Maar ook voor grote pakketten, volle pallets en complete containers kunt uitstekend gebruik maken van een vrachtwagencombinatie voor uw vervoer. Italië is makkelijk te bereiken over de weg en dus ook met een vrachtwagencombinatie. En heeft u een grootschalig project, waar u bijzondere vervoerseisen bij heeft, dan kunt u ook altijd bij Kuipers Logistics terecht. Wij overleggen graag met u over onze mogelijkheden en wat u nodig heeft. Zo vindt u altijd het geschikte vervoer. Italië kan zo wel ver weg lijken, maar met onze oplossingen is Italië zeer goed bereikbaar, wat u ook maar wilt vervoeren.

Formaliteiten en cultuur een probleem bij uw vervoer Italië?

Kuipers Logistics vervoert al jaren goederen tussen Nederland en Italië, zodat wij veel ervaring hebben. Niet alleen in het vervoer zelf, maar ook in de formaliteiten die bij de import en export tussen Italië en Nederland komen kijken hebben wij veel ervaring. Wij weten precies wat er nodig is om de import en export succesvol te laten verlopen, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Deze expertise delen we dan ook graag met u, zodat u snel kunt beginnen met het vervoer. Italië is voor ons zeer bekend gebied en daarom zijn wij ook de expert op vervoer tussen Nederland en Italië. In Italië hebben we veel contacten, die we graag met u delen. Zo kunt u altijd de goede partner vinden voor uw import of export, zodat u uw markt kunt vergroten. De Italiaanse bedrijfscultuur kan soms beangstigend lijken, omdat die op sommige punten erg veel verschilt met de Nederlandse bedrijfscultuur. Wij hebben al veel ervaring hiermee, zodat u zich ook hierover geen zorgen hoeft te maken. Wij helpen u graag en geven u graag advies hoe u hier mee om moet gaan. Ook de communicatie kan soms stroef verlopen, vanwege het taalverschil. Onze medewerkers kunnen u hierbij helpen, zodat u goed weet wat uw Italiaanse handelspartners bedoelen. Bent u dus op zoek naar een goede partner voor uw vervoer? Italië wordt met Kuipers Logistics een kleine stap, zodat u snel kunt beginnen met u import en export tussen Nederland en Italië. Zo kunt u snel en gemakkelijk beginnen met uw vervoer en hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Waarom kiezen voor Kuipers Logistics? Wij bieden u de volgende voordelen:

  • wij hebben een breed netwerk in Italië
  • wij hebben jarenlange ervaring met het vervoer tussen Nederland en Italië
  • wij werken met u samen met iedere zending

Zoekt u dus een goede partner voor uw vervoer? Italië kunt u met Kuipers Logistics uitstekend bereiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn