Als u naar het midden van Nederland wilt verhuizen, dan is een verkoopmakelaar Amersfoort die u op persoonlijke wijze begeleidt erg welkom. Het kantoor van Margitte Schoof Makelaardij zorgt op klantgerichte wijze dat hun klanten huizen kopen en verkopen op een wijze die goed mogelijk aansluit op hun wensen. De huizenmarkt is erg wisselend, maar deze verkoopmakelaar Amersfoort streeft naar een resultaat waar de klant tevreden over is. Zij begrijpen dat een woning een zeer zeldzaam goed is, waar goed over nagedacht moet worden en details niet over het hoofd gezien moeten worden. Deze professionele makelaar weet waar u aan moet denken. Zij kunnen het gehele traject voor u verzorgen en u van de informatie voorzien waar u vragen over heeft. Hierbij houden zij rekening met uw wensen en behoeften. Zij nemen daarom ook de tijd om erachter te komen wat u wilt of wat u verwacht bij de koop of verkoop van een huis. Beiden zijn erg grote en ingrijpende stappen in het leven en de makelaars van Margitte Schoof Makelaardij staan hier bij stil.

Verkoopmakelaar Amersfoort, ervaren in de regio

Op de website is veel te lezen over de diensten en het aanbod van deze verkoopmakelaar Amersfoort. Direct is te zien dat zij bekend zijn met de regio van Amersfoort en Eemland. De woningen uit hun aanbod zijn allemaal uit deze streken. Mocht er toch niets voor u tussen zitten, aarzel dan niet met hun in gesprek te gaan. Zij zijn goed op de hoogte van de woningmarkt in deze omgeving en wie weet komen zij met een huis waar nog niet iedereen vanaf weet. Naast woningen hebben zij ook bedrijfspanden in hun portfolio. Het is duidelijk dat zij ervaren zijn in de verkoop van een woning. Aan de hand van de volgende stappen doorlopen zij op mensgerichte wijze het verkoopproces:

  • Kennismakingsgesprek: hier worden verkoopadviezen en tips gegeven.
  • Inmeten van plattegronden
  • Kadastrale recherche
  • Maken van professionele bezichtigingsfilm en foto’s

Het verkopen van een woning is een grote stap, evenals het kopen van een woning. Vaak gaan deze twee gebeurtenissen gepaard met elkaar. Dan wilt u zeker niet lang aan uw woning vast zitten. Deze verkoopmakelaar Amersfoort zorgt voor een snelle verkoop met de verkoopprijs die aansluit bij uw wensen. Zij zijn in staat door middel van een goede onderhandeling een eerlijke prijs voor u te regelen. Aan een goede snelle verkoop gaat een voorbereid voortraject aan vooraf. U kunt ervanuit gaan dat deze verkoopmakelaar Amersfoort altijd goed voorbereid is en op de hoogte van de laatste informatie op het gebied van vakinhoudelijke en juridische kennis in de makelaarswereld. Naast het verkopen van uw huis kunnen zij ook zorgen voor:

  • De koop van een huis
  • Taxaties
  • Huur en verhuur van bedrijfspanden
  • Financiering
  • Verhuur

Het is duidelijk dat een totaalpakket wordt aangeboden waarbij een klantgerichte aanpak centraal staat.

Deskundigheid in huis

Deze verkoopmakelaar Amersfoort werkt volgens de slogan ‘Eerst de klant, dan het pand’. Hun werk staat voor kwaliteit en zij nemen daarom de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hiermee willen zij het gehele plaatje in kaart brengen, om ervoor te zorgen dat zij een verkoop tot stand kunnen brengen waar u meer dan tevreden over bent. Margitte Schoof Makelaardij is lid van de NVM, wat staat voor een actuele kennis over de huizenmarkt, de makelaardij en de laatste juridische informatie. Door met deze verkoopmakelaar Amersfoort samen te werken, komt u in contact met een eerlijke, duidelijk en transparante makelaar die het beste met u voor heeft. Mocht u na het doornemen van de website schoofmakelaardij.nl nog met vragen zitten, dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn