Mocht u niet bekend zijn met de omgeving van Twente, dan is het zeker aan te raden om voor een vakantie 55 plus deze omgeving te overwegen als vakantiebestemming. We zien tegenwoordig steeds vaker dat mensen kiezen voor een groene vakantie in eigen land en dan in het bijzonder voor een vakantie 55 plus bij ’t Kruisselt. Op www.kruisselt.nl ontdekt u de mogelijkheden die u heeft als het gaat over een vakantie 55 plus. Het hotel is zeer fraai gelegen in de waanzinnig mooie omgeving van de Lutte en heeft een aangrenzende golfbaan waar u een balletje kunt slaan met andere liefhebbers van deze sport. ’t Kruisselt is een hotel waar veel aandacht wordt besteed aan de combinatie van ontspanning en de mogelijkheid om dit af te wisselen met diverse activiteiten in de mooie omgeving. Dat zit bij het hotel wel goed, want u kunt er prachtige fietstochten maken om de omgeving te verkennen. Tal van pittoreske stadjes en dorpjes zullen zich aandienen om een lekker hapje te eten of een koud glas bier te drinken. Veel van de gasten die kiezen voor een vakantie 55 plus kiezen voor ’t Kruisselt omdat ze erg veel waarde hechten aan die goede balans tussen ontspanning en actie. Bovendien is het zo dat wanneer u kiest voor een vakantie 55 plus in eigen land, dat u helemaal zelf invulling kunt geven aan uw vakantie 55 plus. Het is een vakantie waar u precies doet wat u zelf wilt maar waar u wel alle mogelijkheden worden geboden om leuke dingen te doen. Ook een duik in het zwembad nemen behoort tot de mogelijkheden die u heeft bij ’t Kruisselt. Het hotel laat zich voorstaan op:

  • Een uitmuntende service en vriendelijk personeel;
  • De mooiste ligging in het groen van de Lutte;
  • Een rijk aanbod aan activiteiten in de omgeving.

Vakantie 55 plus; pak dat boek eens op

We zijn vroeg of laat allemaal weer aan een lekkere vakantie toe, maar voor de 55 plusser ziet dat er natuurlijk allemaal wat anders uit dan voor een jong gezin, of een jong koppel. Wat we zien is dat het belangrijk is om een vakantie af te stemmen op de wensen en behoeften en die moeten dan ook passen bij wie u bent en wat u graag onderneemt of juiste niet onderneemt tijdens een vakantie 55 plus. Kruisselt is een hotel waar het personeel precies begrijpt hoe belangrijk het is dat gasten zich thuis voelen. Een hotel is een plek waar u even lekker alles los kunt laten. U hoeft zich gedurende een aantal dagen of wellicht zelf weken, helemaal niet druk te maken over de afwas, het huishouden of andere zaken die u normaal thuis bezighouden. In het hotel tijdens uw vakantie 55 plus doet u helemaal precies waar u zelf zin in heeft.

Boeken op de website

Mocht u graag willen kiezen voor een vakantie 55 plus op de website van kruisselt.nl bekijk dan meteen alle arrangementen die mogelijk interessant voor u zijn zoals vakantie 55 plus of een ander aanbod dat aansluit bij uw wensen. Na een vakantie 55 plus kunt u nog uit veel meer mogelijkheden kiezen. Genieten van een vakantie 55 plus in eigen land is geweldig in deze omgeving. Het is er werkelijk wonderschoon en u ervaart zelf hoe rustig en groen de omgeving is. Ontdek uw eigen land als toerist en ga er lekker op uit en geniet daarna in het restaurant van ’t Kruisselt van een smaakvol driegangenmenu. Boek snel en geniet van een heerlijk vooruitzicht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn