Regen komt soms met bakken tegelijk uit de hemel vallen en soms blijft het juist dagen, weken of maanden droog. In de tijd dat het heel veel regent heb je dus te maken met een wateroverschot. In de tijd dat het droog is, dan heb je juist weer te maken met een watertekort. Dat overschot uit de regenperiode kun je echter voor een klein deel opvangen in een regenton met kraan van regenton.nu. Als het dan droog is en lang droog blijft, dan heb je toch nog een flinke hoeveelheid regenwater tot je beschikking. Zolang de regenton met kraan nog water bevat, hoef je geen kraanwater te gebruiken. Dat is beter voor de portemonnee, maar ook zeker voor het milieu. Wat dat betreft doe je er goed aan om een regenton met kraan te kopen. Het kraantje zorgt ervoor dat je gemakkelijk water kunt tappen. Zo kun je snel even een gieter vullen of je kunt gewoon de tuinslang aan de regenton met kraan bevestigen. Het is goed om regenwater op te vangen, omdat het klimaat steeds grilliger wordt. We hebben in Nederland bijvoorbeeld steeds meer te maken met korte heftige buien die worden afgewisseld met zon. Ook de temperaturen zijn tegenwoordig hoger dan een x aantal jaar geleden. Het resultaat daarvan is dat het water van stortbuien ook niet voldoende is om een tuin van water te voorzien. Het water komt wel met bakken uit de hemel vallen, maar door de zon en de warmere temperaturen verdampt het ook weer heel snel. Daardoor heb je in de zomer vrij weinig aan die korte stortbuien die de droge periodes af en toe doorbreken. Het moet dan ook onafgebroken regenen en de zon moet hierbij zoveel mogelijk achterwege blijven. Water verdampt erg snel als de zon even de kans krijgt om weer te schijnen. Wisselvallig weer helpt dus ook niet. Maar met die stortbuien en buitjes tussendoor, kun je de regenton met kraan wel gemakkelijk opvullen. Als je in de zomer dus genoeg van die korte heftige buien tussendoor hebt, dan heb je in principe genoeg water om je tuin te voorzien van het nodige vocht. Mocht het lang droog zijn/blijven, dan heb je in ieder geval een buffer, zodat je niet direct kraanwater hoeft te gebruiken. Daarom is het ook geen slecht idee om te kiezen voor regenton.nu, want hier kun je veel verschillende soorten regentonnen kopen, zowel met als zonder kraan. Surf dan ook snel naar de website en ontdek welke regenton geschikt is voor jouw tuin. 

Bestel een regenton met kraan online via de website

Als je een regenton wilt bestellen, dan kun je dat regelen via de website. Je kunt zoals gezegd kiezen voor een een regenton met kraan, maar je kunt ze ook zonder kraan bestellen. Heb je reeds een regenton zonder kraan en wil je toch een kraantje erbij, dan kun je deze kraan ook los kopen bij regenton.nu. 

 De vele voordelen van regenton.nu

Mocht je besluiten om te gaan bestellen bij deze webwinkel, dan profiteer je natuurlijk ook van de nodige voordelen. Hierbij kun je denken aan: 

  • Gratis verzending boven de 60 euro
  • 14 dagen bedenktijd
  • Betaalmethode naar keuze

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn