Toen mijn oma uit Arnhem overleed kregen mijn moeder en ik veel sieraden van haar. We konden die sieraden lang niet allemaal dragen, en dat wist mijn oma ook voordat ze stierf. Daarom had ze ons toestemming gegeven die sieraden te verkopen als we dat wilden. We hebben de mooiste stukken uitgekozen en de rest hebben we verkocht. Zoiets hadden we nog nooit gedaan, dus het was wel even zoeken hoe we dat het beste konden doen. Bovendien wisten we wel ongeveer wat het waard zou zijn, maar niet hoeveel elk stuk zou moeten kosten. Daarom zijn we online op zoek gegaan naar een taxateur in de buurt. Een kennis van ons raadde ons taxatiehuis Rothuis aan. Dit is een taxatiebureau in Doetinchem waar we onze sieraden konden laten waarderen. Sieraden verkopen in Doetinchem bleek daarna vrij eenvoudig. Met behulp van het taxatiebureau wisten we binnen afzienbare tijd wat de diamanten van mijn oma waard waren en konden we vervolgens onze sieraden verkopen in Doetinchem. De opbrengst gebruiken we nu om mijn studie te bekostigen en mijn moeder heeft er een nieuwe auto van gekocht. Dat hebben we maar mooi aan mijn oma te danken.

Eenvoudig sieraden verkopen in Doetinchem

Eenvoudig en snel je sieraden verkopen in Doetinchem doe je dus via taxatiehuis Rothuis. Op de website juwelierdetijd.nl is te lezen welke diensten het bureau aanbiedt. Mijn moeder en ik zijn op aanraden van onze kennis eerst de website eens door gaan lezen. Daarna hadden we al een vrij goed beeld van wat we konden verwachten. We hebben toen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. De taxatie nam enige tijd in beslag omdat we zoveel verschillende spullen hadden. Gelukkig kon er op elk sieraard een goede prijs worden afgestemd. Hierna kregen we advies over de verkoop. Hierdoor was het vrij eenvoudig onze sieraden te verkopen in Doetinchem. Wilt u ook sieraden verkopen in Doetinchem? Of wilt u uw goederen laten taxeren voor een ander doel? Dat kan bij taxatiebureau Rothuis.

Taxatierapport laten opmaken

Het resultaat van het taxeren van sieraden wordt vastgelegd in een taxatierapport. Dit is bijvoorbeeld de basis voor een verzekering van sieraden. Of u kunt een taxatie gebruiken om de waarde van sieraden die u wilt verkopen vast te stellen. Dat hebben mijn moeder en ik dus gedaan. Voor alle diensten van taxatiebureau Rothuis of de service van Juwelier de Tijd kijkt u op juwelierdetijd.nl. Sieraden verkopen in Doetinchem kan ook voor u een mooie manier zijn sieraden om te zetten in financiële middelen. Bovendien kan Juwelier de Tijd iemand anders er weer blij mee maken. Hebt u ook oude sieraden liggen waar u niets meer mee doet? Laat ze taxeren en wie weet is het mogelijk uw sieraden te verkopen in Doetinchem. Er zitten diverse voordelen aan het laten taxeren van uw sieraden. 

  • U weet direct wat uw sieraden waard zijn
  • U kunt uw sieraden met zekerheid voor een goede prijs verkopen
  • U verdient nooit te weinig aan de verkoop van uw oude sieraden

Bovendien kunt u het taxatierapport voorleggen aan een geïnteresseerde. Zo is er geen discussie mogelijk over de sieraden die u wilt verkopen. Doetinchem en omstreken kan voor sieraden verkopen in Doetinchem altijd terecht bij Juwelier de Tijd of taxatiebureau Rothuis. Voor meer informatie en de contactgegevens van de winkel kunt u online terecht. Hier vindt u ook alles wat u moet weten over het maken van een afspraak over het laten taxeren van uw waardevolle spullen. Wij hopen u snel te zien in onze zaak. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn