PVC vloer in Veenendaal laten leggenWe hebben net een nieuw huis gekocht in Veenendaal. De vloer die er in lag was van laminaat, en redelijk verouderd. We hebben niet zo’n heel groot budget voor een verbouwing maar we hebben wel besloten om de vloer te vervangen. We hebben twee kleine kinderen en een hond, dus je wilt je vloer wel goed schoon kunnen maken. Met alle lelijke en vieze opstaande randjes van het laminaat zagen we dat niet echt gebeuren. We zijn toen op zoek gegaan naar een handig en mooi alternatief en kwamen uit bij de PVC vloer. De PVC vloer is in Veenendaal ook te vinden, dus dat was helemaal mooi voor ons. Het voordeel van een dergelijke vloer is dat je hem in heel veel verschillende uitvoeringen kunt krijgen. Als we het geld ervoor hadden gehad hadden we het liefst een mooie parketvloer laten leggen, maar dat was niet echt een optie wat betreft onze portemonnee. Het bleek dat we wel de PVC vloer in Veenendaal konden laten leggen die daar qua uiterlijk op leek En toen we verder informeerden bleken er nog meer voordelen aan een vloer als deze te zitten, namelijk dat de PVC vloer in Veenendaal heel goed samengaat met vloerverwarming. Dat haalde ons over om wat van ons budget in een nieuwe vloer te stoppen, en we zijn er maar wat blij mee. Ik kan iedereen aanraden te kiezen voor dit soort vloeren.

Verkooppunt PVC vloer in Veenendaal

De verkoper waar we uiteindelijk onze PVC vloer in Veenendaal hebben gekocht was Van Kooten. De website van Van Kooten bood ons in eerste instantie genoeg informatie en inspiratie. Kijk maar eens op woninginrichtingvankooten.nl. Mijn vrouw was erg gecharmeerd van de betonlook. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een PVC vloer die leek op parket, en het andere deel in huis met een betonlook. Het is erg mooi geworden en we profiteren in de winter van de warmte die goed door de vloer heen komt. Bovendien is de vloer goed schoon te houden, wat we erg belangrijk vinden met kleine kinderen en huisdieren. Met een jong gezin is hygiëne belangrijk. Onze kinderen zijn regelmatig ziek en verkouden, en de hond laat zijn haren vallen. Stofzuigen en dweilen doen we zeker drie keer per week. Daar moet je vloer wel tegen kunnen. Goedkoop laminaat legt het dan zeker af tegen onze mooie vloer. Dat weten we nu uit ervaring wel.

Kiezen voor een PVC vloer

Wil jij ook een nieuwe vloer laten leggen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de PVC vloer in Veenendaal. Bij Van Kooten kun je uitstekend terecht voor een PVC vloer in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld:

  • Met houtlook
  • Met tegellook
  • Met betonlook

Daarnaast is er veel mogelijk qua afmetingen. Wij dachten eerst dat het niet mogelijk zou zijn om een PVC vloer in Veenendaal te laten doorlopen op de trap, maar dat is dus wel mogelijk! Je kunt je hele huis dus inrichten met de PVC vloer in Veenendaal. Wij kunnen zeker nog jaren vooruit met onze nieuwe vloer. De kinderen spelen er heerlijk op en we dweilen de vloer met veel plezier. Hij ziet er nog als nieuw uit, terwijl we de vloer al enkele maanden hebben liggen. Onze vrienden complimenteren ons er regelmatig mee. Wij hebben al een aantal mensen doorverwezen voor een PVC vloer in Veenendaal, naar Van Kooten Woninginrichting. Voor zover wij weten kennen we geen andere leverancier van deze PVC vloer in Veenendaal, dus ik zou er maar snel een kijkje nemen en jouw vloer bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn