De beste vleesmachines vindt u bij van Uhm. Wij hebben ons helemaal gespecialiseerd in de vleesmachines en ons aanbod op dit gebied is dan ook zeer breed. Bekijk onze verschillende soorten vleesmachines direct online en geniet van de beste kwaliteit, de beste prijzen en een machine die uw rendement verhoogt door het versnellen van de bedrijfsprocessen. Van Uhm is een familiebedrijf dat na de oorlog werd opgericht door de heer van Uhm. Het groeide door de jaren heen uit tot een groot familiebedrijf. De dochteronderneming van van Uhm is Habuba BV. Habuba vervult een adviserende rol. Wij houden ons bezig met machinerie in de voedingsindustrie. Niet alleen verkopen wij diverse vleesmachines, ook kunt u bij ons terecht voor andere materialen en zelfs voor kruiden en specerijen. Onze machines zijn van de beste kwaliteit. Naast vleesmachines verkopen wij ook verpakkingsmachines en revisie machines van verschillende soorten. Laatst genoemde machines zijn machines die al eerder zijn gebruikt voor bepaalde productieprocessen. Deze machines worden door onze specialisten eerst uitgebreid onderzocht. Als bedrijf vinden wij het van het grootste belang om te blijven ontwikkelen. Dat doen wij door continue in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen. Onze machines hebben een zeer groot gebruiksgemak en zijn duurzaam. Bedrijven met wie wij werken en aan wie wij onze hoogwaardige vleesmachines en andere producten sinds jaar en dag leveren zijn:

  • slagerijen
  • boerderijen
  • fabrieken
  • bouwhuizen
  • winkels

Vleesmachines van van Uhm

Zoals gezegd werken wij alleen maar met de beste materialen. Wij houden onze standaarden hoog omdat wij alleen maar de beste diensten willen leveren. Omdat wij veel zaken doen met bedrijven in de vleesindustrie bieden wij een zeer ruim aanbod aan vleesmachines. U moet hierbij denken aan gehaktmolens, vermalsers en diverse snijmachines. Veiligheid en hygiëne zijn twee punten waar wij veel aandacht aan besteden. Dat is dan ook de reden dat wij onze afnemers de mogelijkheid bieden om onze producten uit te proberen. U kunt hiervoor een afspraak maken op ons kantoor. Wat kunnen wij precies voor u betekenen? Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden van de vleesmachines of een van onze andere machines. We zullen u altijd een aantal vragen stellen over uw productieproces, want hoe ziet dat er precies uit en wat wilt u bereiken met de aanschaf van een van onze producten? Dat kunnen natuurlijk tal van zaken zijn zoals het verhogen van uw rendement en het versnellen van uw productieproces. Wat vooral belangrijk is, is dat u de juiste keuze maakt voor de vleesmachines of de machines die u aan wilt schaffen. De effectiviteit en de functionaliteit moet aansluiten op uw vraag en uw bedrijfsprocessen. Precies daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden. Zoals vermeld hebben wij veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan. De veiligheid wordt gewaarborgd door goede voorbereid aan de slag te zijn en klanten altijd goed te informeren over hun aankoop. Dat is wellicht wel een van de belangrijkste zaken. Het goed onderhouden van vleesmachines of andere machines die u bij ons aanschaft is een andere belangrijke factor. Onze vleesmachines zijn makkelijk en grondig schoon te maken. Daarvoor hebben ze een langere levensduur dan sommige andere vleesmachines. De manier waarop de machines schoon moeten worden gemaakt is iets wat wij altijd kunnen uitleggen. Bij van Uhm kunt u rekenen op een uitmuntende service in combinatie met een geweldig assortiment aan producten die uw rendement zullen verhogen en een positieve bijdrage zullen leveren aan de bedrijfsprocessen.

Van Uhm

Zowel voor diverse vleesmachines als voor slagerij benodigdheden bent u bij Uhm op het juiste adres. Als bedrijf is het tegenwoordig heel erg belangrijk om op de hoogte te zijn en te blijven van alle mogelijke ontwikkelingen. In de voeding- en in de vleesindustrie is het zo dat er veel te doen is omtrent veiligheid en hygiëne. Door een aantal schandalen in de vleesindustrie, waarbij in een bepaald geval paardenvlees werd vermengd met de rundvlees om meer rendement te halen uit een bedrijf, is deze industrie onder vuur komen te liggen. Dat betekent dat het meer dan ooit belangrijk is voor bedrijven in deze industrie om de juiste keuzes te maken en extra waarde te hechten aan de veiligheid. Hoe kunnen we dat precies bewerkstelligen? Het antwoord hierop is eenvoudig. Als bedrijf dient u gewoon te alle tijden te zorgen voor het onderhoud van uw machinerie en het nauw naleven van de geldende regels op het gebied van hygiëne en veiligheid. Als u zich hier aan houdt, dan geniet u van de voordelen dat u als bedrijf betrouwbaar wordt bevonden en zult u niet tegen zaken aanlopen. Houd er rekening mee dat de juiste investeringen een bedrijf kunnen maken of breken en daarom denken wij graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. Hoe zien uw bedrijfsprocessen er precies uit? Wat zijn uw belangrijkste sterktepunten uw belangrijkste zwaktepunten. Wij kunnen u helpen door als objectieve partij te kijken naar de mogelijke investeringen. Omdat wij zo veel ervaring hebben is het zo dat de juiste investering makkelijk gedaan kan worden als er voldoende inzicht in het bedrijf is. Dat inzicht kunnen wij samen met u weer helder maken. Heeft u interesse in onze producten en bent u op zoek naar de beste investering om meer rendement uit uw bedrijf te halen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn