Vijf jaar geleden ben ik begonnen met paardrijden en dat ben ik zo leuk gaan vinden, dat ik er een jaar geleden voor gekozen heb om er mijn beroep van te maken. Ik had al heel lang de wens om mij op professioneel vlak met paarden bezig te gaan houden, maar ik meende altijd dat dat niet voor mij was weggelegd. Inmiddels heb ik een eigen manage en ik geef mensen iedere dag paardrijles. Een van de dingen die ik belangrijk vind, is dat er genoeg aandacht geschonken wordt aan de houding die mensen aannemen wanneer ze op een paard zitten. Veel mensen staan er niet bij stil, maar het is van het grootste belang dat je goed op je paard zit. Ik had dit vroeger ook niet helemaal in de gaten, maar sinds ik flexchair ruitertraining in Noord-Holland heb gevolgd, weet ik dat je veel kunt halen uit het aannemen van een goede houding. Ik kan dan ook zeggen dat ik heel veel baat heb gehad van flexchair ruitertraining in Noord-Holland en vandaar dat ik het ook iedereen aanraad om ook flexchair ruitertraining in Noord-Holland te nemen. Tijdens de flexchair ruitertraining in Noord-Holland leer je namelijk heel veel over je houding en dat zorgt ervoor dat je in een mum van tijd beter contact heb met je paard, maar ook dat je meer energie overhoudt nadat je weer van je paard afgestapt bent. Mocht u meer willen lezen over de mogelijkheden, dan raad ik u aan om even naar bodypose te gaan surfen.

Door flexchair ruitertraining in Noord-Holland zit ik veel steviger op mijn paard

Ik heb zelf flexchair ruitertraining in Noord-Holland gevolgd en daar heb ik heel veel baat bij gehad. Ik merkte ineens hoe belangrijk het is om een goede houding aan te nemen wanneer je op je paard zit. Ik lette vooral op hoe ik mijn paard de juiste instructies kon geven, maar door de flexchair ruitertraining in Noord-Holland leerde ik ook hoe ik met mijn houding kon bijdragen aan betere communicatie met mijn paard. Dat heeft mij doen inzien dat je op een heel ander niveau met je paard kunt communiceren. Ik ben dan ook erg blij dat ik met de mensen van bodypose.nl in zee ben gegaan omdat zij mij hebben laten inzien hoe belangrijk het is om goed te zitten.

Ik raad deze training aan iedereen aan

Mocht u ook een ruiter zijn, dan raad ik u deze flexchair ruitertraining in Noord-Holland van harte aan en wel omdat:

  • u hier heel goed leert hoe u goed op uw paard moet zitten
  • u door een goede lichaamshouding beter met uw paard kunt communiceren
  • u eigenlijk alleen maar baat kunt hebben bij deze training

Ik merk dat ik na het volgen van deze training veel soepeler kan paardrijden en dat ik mij ook heel veel energieker voel. Je leert hier namelijk ook hoe je in het dagelijks leven een betere houding kunt aannemen. Genoeg reden dus om snel eens naar bodypose.nl te gaan surfen. Hier vindt u veel meer informatie over de trainingen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn