Locatie is tegenwoordig erg belangrijk. Een bedrijf wil natuurlijk zoveel mogelijk omzet maken, en voor omzet heb je klanten nodig. De klanten komen echter niet vanzelf naar je toe. Je moet ze met reclame en mooie aanbiedingen naar je winkel lokken. De locatie van je winkel heeft echter een grote invloed op het feit of ze wel of niet komen. Een winkel op een goede locatie is goed bereikbaar en in de buurt van een grote plaats waar veel mensen wonen en werken. De aanwezigheid van andere winkels is in de meeste gevallen ook belangrijk, omdat consumenten vaak naar meerdere winkels willen. Een winkel moet dus gevestigd zijn op een plaats die aantrekkelijk is voor consumenten en goed te bereiken. Een nadeel van zo’n locatie is echter dat het veel geld kost. Hoe beter de locatie, hoe duurder de grond is. Daarom kan het een hoop kosten om een grote winkel te openen, al helemaal als je veel opslagruimte nodig hebt. Het kan een hoop geld schelen als je een externe opslagruimte huurt, waar je eventuele voorraden opslaat. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een dergelijke opslag. Twente heeft veel steden waar de grond duur is, maar ook plekken die goed bereikbaar zijn en waar de grond een stuk voordeliger is. Als je op zoek gaat naar goedkope opslag Twente, zul je snel merken dat het een groot voordeel kan opleveren om ergens een externe opslag te huren. De grond waar dergelijke opslagruimte is geplaatst, is een stuk goedkoper dan de grond waar de meeste winkels op staan. Als je voor je externe opslag Twente als locatie kiest, zul je zien dat je minder grond nodig hebt bij je winkel. Vooral bij het openen van een nieuwe winkel op een geliefde locatie kan het veel geld schelen geen groot magazijn te plaatsen, maar te kiezen voor externe opslag. Twente biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.

Externe opslag Twente

Er zitten verschillende voordelen aan het huren van een externe opslag. Twente heeft bijvoorbeeld het bedrijf Shelter Storage, waar je voor weinig geld een opslagruimte kunt huren. Het eerste voordeel is het feit dat je een hoop geld kunt besparen met het huren van zulke opslag. Twente heeft, net als ieder gebied in Nederland, locaties die geschikt zijn voor winkels en waar verschillende locatievoordelen gelden. Deze locatievoordelen kosten echter geld, waardoor het niet altijd uit kan om grote opslagruimtes en magazijnen te plaatsen op deze kostbare grond. Een goede manier om dit probleem op te lossen is het huren van een externe opslag. Twente biedt namelijk ook verschillende locaties, die goed te bereiken zijn en in de buurt liggen van de grote steden waar voordelige locaties voor winkels te vinden zijn. Deze locaties bevinden zich vaak in de buurt van snelwegen, aan de rand van industrieterreinen of op opnieuw ontwikkelde grond die zijn oude functie verloren heeft. Shelter Storage is een voorbeeld van een bedrijf, dat verschillende soorten opslagruimte aanbiedt aan bedrijven. Je kunt een hoop voordelen halen uit het huren van een dergelijke opslag. Twente heeft relatief betaalbare grond, waardoor Shelter Storage een uitkomst is voor bedrijven die voordelig opslagruimte willen huren. De grond waar Shelter Storage op is gevestigd, bevindt zich in de buurt van Oldenzaal. Het terrein is gunstig gelegen, vlak bij de A1 en A35. Dit betekent dat het een uitstekende locatie is voor een externe opslag. Twente is een goede uitvalsbasis om naar Duitsland te gaan, maar je bent via de dichtbij gelegen snelwegen ook snel in de Randstad. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een winkel te openen in de buurt van de opslag. Twente is niet groot en je bent binnen de kortste keren in een grote stad in de buurt. Dit betekent dat je gemakkelijk heen en weer kunt reizen met de spullen, die je niet in de winkel wilt plaatsen. Kortom een voordelige manier om extra spullen op te slaan voor bedrijven in verschillende doelgroepen.

Shelter Storage

Als je kiest voor een opslagruimte van Shelter Storage, krijg je niet zomaar een opslag. Twente is een gebied dat goed is ontsloten, waardoor het terrein goed bereikbaar is. Daarnaast is de capaciteit erg hoog: er is 92.000 vierkante meter opslagruimte beschikbaar. Bedrijven kunnen zowel grote als kleine opslagruimtes huren en deze flexibiliteit geldt ook wanneer je al een ruimte huurt. De opslagcapaciteit is gemakkelijk uit te breiden of kleiner te maken en je betaalt een voordelige prijs voor de opslag. Twente is een locatie die redelijk centraal in Nederland ligt, maar waar de prijzen voor de grond niet heel hoog zijn. Dit maakt het mogelijk om voor een voordelig bedrag een opslagruimte te huren bij Shelter Storage. Naast een goede prijs en flexibele opslagruimte, wordt er ook een goede beveiliging van je spullen geboden. De gebouwen zijn uitstekend beveiligd en verwarmd. Daarnaast biedt Shelter Storage nog diverse andere services, zoals hulp bij het laden en lossen van de spullen en hulp bij het transport van de goederen. Je kunt bij Shelter Storage terecht voor:

  • weegbrug
  • heftrucks
  • goederenopslag
  • palletopslag
  • verhuur bedrijfsruimte
  • verhuur bedrijfshal

Als je spullen wilt laden en lossen bij de opslag, kun je gebruik maken van de heftrucks van Shelter Storage. Ook is het mogelijk om hulp te krijgen bij het in- en uitladen van je opslag. Twente is de locatie waar je Shelter Storage kunt vinden. Voor meer informatie kun je terecht op www.shelterstorage.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn