Ben jij dol op chocola en op gebak? Dan zijn brownies voor jou waarschijnlijk de ideale traktatie! Veel mensen kennen vaak alleen de standaard variant hiervan, maar er zijn heel veel smaakcombinaties mogelijk. Het is daarom leuk om eens te variëren en andere smaken te ontdekken. Vaak doe je dit als je in een restaurant zit of lekker op een terrasje zit. Maar thuis genieten van brownies is natuurlijk ook heerlijk! En bovendien vaak ook een stuk voordeliger! Zie jij het niet zitten om zelf aan het bakken te gaan en vind je de exemplaren uit de winkel maar niets? Bestel ze dan bij The Brownie Box!

Thuis genieten van heerlijke brownies

Het is heel fijn om jezelf af en toe te verwennen met wat lekkers en daarvoor hoef je echt de deur niet uit te gaan. Gewoon thuis eens een verwennerij met een heerlijke kop thee, koffie of warme chocolademelk erbij is ook echt een genietmomentje! Voor sommige mensen horen brownies echt bij zulke genietmomentjes, maar het kan best lastig zijn om ergens een lekkere brownie te vinden. In de supermarkten vallen de meeste vaak gewoon heel erg tegen wat betreft smaak, helemaal de lang houdbare varianten. Heeft de supermarkt een bakkersafdeling, dan kun je nog wel eens geluk hebben, maar ook die zijn natuurlijk niet het allerlekkerst. Veel bakkers maken bovendien geen brownies, daar kun je alleen maar terecht voor taarten en gebakjes. Dat kan het best lastig maken als jij gewoon thuis van deze lekkernij wilt genieten. Woon je in een grote stad, dan is er vast ergens een zaakje te vinden waar je hiervoor terecht kunt, maar op andere plaatsen is dit gewoon lastig. Gelukkig is er The Brownie Box! Bij deze zaak kun je gewoon online je favoriete brownies bestellen en deze worden dan bij jou thuis bezorgd! Dit past gewoon in de brievenbus en dat is fijn, want dat houdt de verzendkosten voor jou laag en je hoeft dus ook niet thuis te blijven om op het pakje te wachten.

Verschillende smaken

Heb jij het geluk dat je ergens bij jou in de buurt wel goede brownies kunt krijgen? Dan is het vaak wel zo dat je maar een beperkte keus hebt in smaken. Dat is niet zo heel vreemd, want voor veel zaken is deze lekkernij iets dat ze er bij doen. Bij The Brownie Box ligt dit echter anders, voor hen is het immers het enige dat ze bakken! Dat betekent dat ze ook volop experimenteren met smaken, om jou steeds weer andere lekker smaakcombinaties te kunnen leveren. Je vindt bij hen bijvoorbeeld de volgende soorten brownies:

  • stroopwafel
  • hazelnoot
  • oreo
  • pindakaas
  • karamel/zeezout
  • M&M
  • walnoot
  • double chocolate

Naast deze chocoladesmaken, kun je bij hen ook terecht voor een blondie, gemaakt met witte chocola. Je kunt al deze heerlijke baksels natuurlijk gewoon voor jezelf bestellen, maar je kunt er ook iemand anders mee verrassen. Om de verrassing extra leuk te maken, kun je een leuk kaartje toevoegen. Ze hebben voor iedere gelegenheid wel een optie of je kunt zelf een design maken. Zo wordt brownies versturen en ontvangen nog leuker!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn