Onze kinderen genoten op deze camping met animatie!Wij hebben vorig jaar een vreselijke vakantie gehad want wij gingen naar een bungalowpark wat volgens de site heel geschikt was voor kinderen, maar wat in de praktijk zeker niet het geval was. Onze kinderen hebben zich daar een ongeluk verveeld en het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij dit jaar niet weer eenzelfde soort vakantie wilden hebben. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een camping met animatie omdat wij onze kinderen ook een leuke vakantie gunden. Wij hebben toen her en der gevraagd of mensen wisten waar wij een goede camping met animatie konden vinden. Heel veel mensen in onze omgeving hebben nog zulke jonge kinderen dat zij niet naar een camping met animatie hoeven omdat de kinderen praktisch de hele dag liggen te slapen. Vandaar dat wij zelf maar eens even op het internet zijn gaan zoeken naar een camping met animatie. Wij hebben dit gedaan via Google en wij hebben simpelweg gezocht op ‘camping met animatie’. Wij kregen heel veel resultaten te zien en dat vonden wij heel prettig om te merken. Wij hebben daarom ook even de tijd genomen om alle opties door te nemen. Op een gegeven moment kwamen wij terecht op de site van CampingdeBerken. Deze site was heel mooi gemaakt en wij hebben dan ook met veel plezier gekeken naar wat wij hier allemaal aan info konden vinden. Het bleek dat het hier ging over een heel goede camping met animatie. Dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij wilden namelijk graag binnen de landsgrenzen blijven omdat wij het niet prettig vinden om met jonge kinderen hele einden te moeten rijden. Wij waren dan ook al snel van mening dat deze camping waarschijnlijk heel erg geschikt zou zijn voor ons gezin. Bovendien was het ook nog eens zo dat je hier voor heel weinig geld een standplaats kon boeken. Dat was helemaal fijn en dus hebben wij al heel snel even met de mensen van deze camping met animatie gebeld.

Dit is een betaalbare camping met animatie

Wij hebben even met de mensen van deze camping gebeld en wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze vertelde ons dat er nog plek was op de dagen dat wij graag langs wilden komen. Ook stond het animatieteam klaar om onze kinderen dan te vermaken. Dat vonden wij allemaal erg prettig om te horen en wij hebben dan ook snel een reservering gemaakt. Inmiddels hebben wij de vakantie alweer achter de rug en ik kan u zeggen dat deze camping met animatie ons heel erg goed is bevallen. Je krijgt hier echt waar voor je geld en het is bovendien ook nog eens een heel goed verzorgde camping. Genoeg reden dus om volgend jaar weer een keer naar deze camping met animatie te gaan. Wij hebben meteen een reservering gemaakt en wij hopen nu maar dat het weer mooi wordt. Wij kijken nu al uit naar deze vakantie en voor onze kinderen geldt hetzelfde. Zij hebben prachtige dingen kunnen doen met het animatieteam waardoor ook wij genoeg rust kregen.

Wij komen volgend jaar weer terug!

U heeft het waarschijnlijk al in de gaten; wij zijn zeer tevreden over deze camping. Wij zijn blij dat wij deze mooie plek hebben gevonden en onze kinderen hebben optimaal genoten op de camping. Kortom:

  • deze camping is zeer geschikt voor kinderen
  • wij hadden een prachtige plek voor onze caravan
  • wij kregen een zeer scherpe prijs aangeboden

Meer weten? Kijk dan even op CampingdeBerken.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn