Caveldesign - StoelenBent u op zoek naar design stoelen? Dan bent u bij caveldesign.com aan het juiste adres. Wij kunnen zelfs stoelen voor u op maat maken. Deze service gaat weldra van start dus wilt u weten wanneer u dit kunt regelen? Maak u zelf vandaag dan nog lid van onze nieuwsbrief en mis geen enkele update meer. Stoelen en overige meubelen is wat we voor u in de aanbieding hebben. U kunt ze aldus zelf komen ontwerpen maar we hebben ook diverse ontwerpen standaard in huis. Deze zijn ontworpen door bekende producenten en designers dus wat u ook bij ons aanschaft, u zult er hoge ogen mee op kunnen gooien bij vrienden en vijanden. Natuurlijk gaat het voornamelijk om een aantal aspecten die voor u zelf veel belangrijker zijn. Zo wilt u stoelen die passen bij de rest van uw huis en passen in de kamer waar u ze wilt hebben staan. Het gaat dan ook om het design, het esthetische aspect en dus om kleuren en vormen. Ook het materiaal kan belangrijk zijn. Hebt u veel meubelen van metaal? Dan is het logisch dat daar stoelen bij zoekt van hetzelfde metaal zodat het geheel mooi op elkaar aansluit. Wilt u juist een contrast creëren? Dan kunt u kiezen voor kunststoffen stoelen of van een bepaalde houtsoort. Wij hebben het in ieder geval wel voor u in huis in ons grote magazijn. U zult uw ogen dan ook zeker uitkijken. Wacht dus niet langer maar kom eens o onze website kijken. Daar ziet u alle standaard modellen die we op dit moment in huis hebben. Dat wil nog weleens veranderen want ook wij gaan met de laatste trends en de huidige modes mee. Uiteraard hebben we ook de klassieke ontwerpen in huis. Deze tijdloze stoelen zijn van alle markten thuis en staan in vrijwel elk huis op hun plek. Is dat juist wat u zoekt? Ook dan bent u op de juiste site terecht gekomen. Het bestellen is tevens een eitje, hebt u daar toch wat moeite mee? Keest u dan vooral eventjes verder, dan leggen we u dit haarfijn uit.

Stoelen, een mens kan niet zonder

Nadat u uw keuze hebt gemaakt weet u ook direct wat u moet betalen. De verzendkosten zijn over het algemeen gratis. We komen dus de stoelen gratis bij u bezorgen. Dat scheelt nogal want u kunt daardoor tijd besparen. Tijd is geld zegt men altijd maar wist u dat u letterlijk geld bespaart? U moet anders immers naar winkels met uw auto om daar de stoelen in te laden. Nu bespaart u op brandstofkosten want de verzending kost u immers helemaal niets! Dat hoort nu eenmaal bij one puike service. Naast de esthetiek en design van de stoelen is het ook belangrijk dat uw stoelen functioneel zijn. U hebt immers niets aan een bureaustoel bij een eettafel of een hoge kruk naast uw bank in de woonkamer. Dit dient u uiteraard ook op elkaar af te stemmen. Daarom zijn de stoelen bij ons op categorie ingedeeld zodat u bijvoorbeeld snel geschikte eetkamerstoelen, terrasstoelen, armstoelen of fauteuils weet te vinden. Overigens zijn stoelen zeker niet het enige dat we voor u in de aanbieding hebben. Wij hebben diverse meubelen in huis. Dus in principe kunt u een gehele inrichting bij ons komen bestellen. Wel zo handig en voordelig. Wat we naast de stoelen nog meer hebben? Kijkt u maar eventjes naar het volgende lijstje en laat u overtuigen van onze pracht en praal:

  • naast onze stoelen kunnen de tafels natuurlijk niet ontbreken
  • wilt u wat breder zitten en uw woonkamer opvullen? Kiest u dan voor onze banken en sofa’s.
  • ook krukken zoals barkrukken hebben we steevast op voorraad
  • en om al uw spullen netjes op te bergen hebben we kasten in alle soorten en maten. En zo niet, dan maken we het op maat voor u zodat het ook in uw huis zal passen.
  • Dan hebben we ook nog een hoop meubelen voor het bedrijfsleven. Denkt u bijvoorbeeld aan kantoormeubelen en meubelen voor in horecagelegenheden.
  • Vergeet u niet om bij ons passende lampen te kopen?
  • En ten slotte willen we de sale niet onbenoemd laten. Daar vindt u erg vaak stoelen voor erg weinig geld. Wees er op tij bij want op is op!

Voor zowel bij u thuis als op kantoor

Naast deze standaard ontwerpen qua stoelen kunt u dus binnenkort ook zelf uw stoelen komen ontwerpen. Wilt u graag inspiratie opdoen? Kijkt u dan naar ons assortiment en naar de ontwerpen van andere klanten die u al zijn voorgegaan met het indienen van hun ideeën. Wilt u eens langskomen in onze showroom? Dat kan uiteraard ook. Deze tekst richt zich uiteraard met name op Nederlanders maar mocht u in het Verenigd Koninkrijk wonen, dan kunt u ook daar op zoek naar onze showroom in Portsmouth. De showroom in Nederland ligt in Dedemsvaart. We zijn geopend op woensdagen en zaterdagen en ook op vele koopzondagen. Die data vindt u op de site naast ons adres. Hebt u nog vragen over onze artikelen of over het bestelproces? Stelt u die vragen dan gerust aan onze klantenservice. Zij staan dag en nacht voor u klaar. U vindt ons e-mailadres en telefoonnummer dan ook terug op de site en we hopen dat u niet te lang de kat uit de boom kijkt. Dan staat niets u meer in de weg om onze meubelen te bestellen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn