Een aantal maanden geleden voelde ik mij niet goed en ik ben toen even naar de dokter gegaan om te horen wat er met mij aan de hand zou kunnen zijn. Ik heb toen een onderzoek moeten ondergaan en het resultaat van dit onderzoek, was nog slechter dan ik had kunnen bedenken. Ik bleek een heel grote tumor in mijn hoofd te hebben en het was gelijk duidelijk dat ik hier niet aan geholpen koon worden. Sterker nog, ik had ook niet lang meer te leven. Ik vond dit natuurlijk een grote klap en ik ben daarom gaan kijken wat ik nog allemaal wilde doen met mijn leven. Ik heb toen besloten dat ik vooral zoveel mogelijk zelf de regie wilde houden en ik heb daarom ook nog veel met vrienden afgesproken en ik hoop dat ook nog een tijdje te kunnen blijven doen. Omdat ik mij goed op het einde wilde voorbereiden, wilde ik ook al graag het een en ander rondom mijn begrafenis regelen in Arnhem. Het is namelijk zo dat wanneer ik zelf mijn begrafenis regelen kan in Arnhem, ik zeker weet dat mijn nabestaanden daar geen werk van zullen hebben en als je zelf je begrafenis gaat regelen in Arnhem, dan geeft mij dat ook een stukje rust. Ik ben daarom gaan kijken wat ik allemaal moest doen wanneer ik mijn begrafenis wilde regelen in Arnhem. Ik heb toen gezien dat je even goed moet kijken met wie je in zee gaat en ik ben dus diverse uitvaartondernemers gaan onderzoeken. Ik heb uiteindelijk besloten dat ik het liefst wilde gaan werken met de mensen van ilya-uitvaartzorg.nl. Ik heb namelijk van meerdere mensen in mijn omgeving gehoord dat wanneer je je begrafenis wilt regelen in Arnhem, je bij deze mensen de hulp krijgt die je hoopt te vinden. Deze mensen werden als heel professioneel omschreven, die wisten wat belangrijk was en die ook waren in een begrafenis regelen in Arnhem. Ik heb daarom hun site even goed doorgenomen en ik was al snel overtuigd van het feit dat deze mensen de mensen waren die ik wilde inschakelen om mijn begrafenis te regelen in Arnhem. Ik heb daarom gelijk even contact met deze mensen opgenomen om te horen wat zij voor mij konden doen. 

Ik laat deze mensen mijn begrafenis regelen in Arnhem

Ik heb even contact met deze mensen gehad en ik heb toen gevraagd of zij, wanneer het dan zover is, mijn begrafenis willen regelen in Arnhem. Ik kreeg te horen dat zij mij graag wilden helpen en dat zij hun best zouden doen om er iets moois van te maken. Dat was voor mij heel prettig om te horen en wij hebben toen ook een keer al mijn wensen doorgenomen. Daardoor ben ik nu veel beter voorbereid op het einde.

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over deze uitvaartondernemer, dan kunt u:

  • Even naar ilya-uitvaartzorg.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen aan mogelijkheden bieden 
  • Een keer contact opnemen 

Ik ben blij dat ik nu weet dat mijn uitvaart goed geregeld zal zijn. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn