Wat is precies een rollenbaan? Dit vroeg ik mij af toen ik op zoek ging naar een hulpmiddel om producten te verplaatsen in mijn fabriek. De term ‘rollenbaan’ kwam omhoog in mijn zoektocht naar dit instrument. Daarbij sprong direct Contimeta in het oog als totaaloplossing voor mijn probleem. Zij leveren een rollenbaan in alle soorten en maten. Een rollenbaan wordt ingezet bij het zogenaamde interne transport. Bij Contimeta heb ik ervaren wat het is om behandeld te worden zoals het er vroeger nog aan toe ging: de klant is er koning. Ze zijn een fenomeen in de verpakkingsindustrie en ik heb dit bedrijf sindsdien bij veel bevriende ondernemers aangeraden! Wat een unieke totaal service kreeg ik bij Contimeta. Maar goed, eerst moest ik dus uitvinden wat voor rollenbaan ik nodig had. Want er zijn veel verschillende opties en mogelijkheden op dit gebied. Ik ben namelijk nieuw in de verpakkingsindustrie en wist nog niet veel van het gehele proces. Mijn bedrijf had een rollenbaan nodig om zeer zware pallets te vervoeren naar het einde van het productieproces. Ik had dus een aanvoer- en afvoersysteem nodig om de loodzware pallets van de ene plek naar de andere te brengen. Ik miste alleen nog de ontbrekende schakel in dit proces: de rollenbaan. Hierdoor werd mijn interne transport van het ene proces naar het andere zeer veel eenvoudiger. Samen met Contimeta ben ik tot de juiste rollenbaan gekomen; zonder hen was dit zeker niet goed gekomen hoor! Het fijne was dat zij een totaalpakket aanbieden, want de capaciteit en elektronische communicatie moet hierin zeer nauwkeurig op elkaar worden afgestemd. Voor dit bedrijf is dus niets te gek en is alles mogelijk. Dus bent u ook op zoek naar een handig hulpmiddel voor intern transport? Dan bent u nu op de goede plaats terecht gekomen in uw zoektocht en u hoeft dan ook niet verder te speuren. Neem snel een kijkje op de website van Contimeta en kijk wat zij voor u kunnen betekenen. Schroom niet om vragen te stellen; de juiste rollenbaan vinden is een ingewikkeld en technisch proces en de uiterst vakkundige medewerkers van Contimeta helpen u hier graag mee. Ga snel naar de website van Contimeta: zo loopt ook bij u straks alles op rolletjes!

Welke rollenbaan is de juiste?

Voor het succes van uw verpakkingslijn is het essentieel dat u de juiste rollenbaan aanschaft. Het hangt er namelijk vanaf wat voor producten u vervoerd, de grootte en breedte van deze producten en bijvoorbeeld de hoeveelheid per dag. Daarnaast zijn er nog een aantal technische details van belang, maar dit zal ik u besparen. Contimeta heeft een breed assortiment waar u uit kunt kiezen; ik wist mij in eerste instantie eigenlijk geen raad. Moest ik voor een aangedreven rollenbaan gaan, of voor een rollenbaan op wieltjes? Een rollenbaan met een zwanenhals of de harmonica uitvoering? Uiteindelijk bleek dat ik een pallettransport rollenbaan nodig had, want ook dit levert Contimeta. Samen met de professionele en klantvriendelijke medewerkers van dit bedrijf ben ik tot de juiste rollenbaan gekomen. Dit is natuurlijk wel zo fijn en ik was van te voren erg sceptisch of het wel zou lukken. Wisten ze wel genoeg technische details, en snapten ze wel waar ik het over had? Gelukkig bleek dit allemaal iets te pessimistisch ingeschat. Toen ik eenmaal contact opnam verdween mijn twijfel als sneeuw voor te zon. Dit bedrijf weet u op alle vlakken gerust te stellen. Wat ook niet verkeerd is, zijn de voordelige prijzen die ze hanteren. U blijft bij Contimeta altijd binnen uw budget, want ze hebben voor elke prijsklasse wel iets in huis. Ze verkopen zelfs zeer goede tweedehands rollenbanen; wie had dat gedacht! Zo zijn ze van alle markten thuis en blijkt alles mogelijk. U hoeft het alleen maar aan ze te vragen. Geen wonder dat klanten al jaren de weg weten te vinden naar dit bedrijf. Het lijkt wel alsof ze vanzelf aan komen rollen.

Verdere kwaliteiten

Zoals u merkt ben ik zeer te spreken over Contimeta. En dat terwijl ik nog niet eens heb verteld over de andere kwaliteiten van dit bedrijf. Ze zijn namelijk een echte reus in de wereld van verpakkingsmaterialen en hebben de nodige kennis en vakkundigheid in huis om u helemaal tevreden te stellen. Wat u ook zoekt, Contimeta levert het. Zo loop uw verpakkingslijn binnenkort op rolletjes. Wat kunt u nog meer verwachten als u met hen in zee gaat:

  • eigen serviceafdeling
  • snelle levering
  • persoonlijk contact
  • totaalleverancier
  • vele acties

Daarom raad ik dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die in de verpakkingsindustrie zit. Als u nou ook op zoek bent naar een goede leverancier van deze producten, dan hebt u die nu gevonden! Voorkom die onnodige kosten en bespaar veel tijd en geld met een rollenbaan. Dit doet u door een goede investering te doen, in een onmisbaar hulpmiddel voor interne transport van Contimeta. Ze staan bekend om hun kwaliteit en ze zullen u dan ook niet teleurstellen. Ik was naderhand namelijk een zeer tevreden mens! De eigen serviceafdeling is zeker geen doorn in het oog: ze helpen u direct bij enige moeilijkheden die u tegenkomt op uw weg. De snelle levering en het assortiment aan accessoires zijn een echte uitkomst. Daarnaast hebben ze vaak acties, waar u alleen maar voordeel van heeft. Rol ook samen met Contimeta verder naar het volgende succes in uw bedrijf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn