[IMG] - havic-kantoormeubelen - KantoorinrichtingVaak wordt er in bedrijven weinig nagedacht over de kantoorinrichting. Deze moet bovenal praktisch zijn en niet te veel kosten. Toch is het zonde om hier niet iets meer aandacht aan te besteden. De meubels die u kiest voor een ruimte, bepalen immers sterk de sfeer die de ruimte uiteindelijk uitstraalt. Aan de ene kant is dit belangrijk vanwege het algehele beeld, de sfeer en de uitstraling van het kantoor dienen te passen bij het soort bedrijf dat u hebt. Het moet uw stijl reflecteren. Aan de andere kant is het belangrijk voor de resultaten van uw medewerkers. Om ervoor te zorgen dat mensen goed hun werk kunnen doen, is het belangrijk om een goede sfeer op te roepen. Een saaie, grijze kantoorinrichting draagt niet echt bij aan het verbeteren van de werkprestaties van uw medewerkers. Zorgt u echter voor een inspirerende omgeving, dan zal dit zeker effect hebben op de mensen die op het kantoor werken. Bepaalde kleuren kunnen ervoor zorgen dat men zich fit en vrolijk voelt, terwijl andere tinten juist voor een donker en droevig gevoel kunnen zorgen. Zorgt u voor een inspirerende kantoorinrichting, dan zult u zien dat mensen beter werken, dat zijn originele ideeën krijgen en dat zij een stuk effectiever werken. Dit is natuurlijk altijd zeer gunstig voor uw bedrijf, dus is het zeker de moeite waard om uw kantoorinrichting nog eens goed onder de loep te nemen en te kijken hoe u deze kunt verbeteren. Een mooie omgeving is bovendien niet alleen beter voor de werkprestaties, het is ook beter voor het humeur van de mensen die er werken. U zorgt er op deze manier dus ook voor dat zij goed gehumeurd zijn en met een goed gevoel naar hun werk gaan. Een goede kantoorinrichting is dus voor zowel uw bedrijf als voor uw medewerkers erg belangrijk.

Ergonomische kantoorinrichting

Bij kantoorinrichting is het niet alleen belangrijk om ervoor te zorgen dat u een inspirerende omgeving creëert, waarin mensen met plezier hun werk doen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u ervoor zorgt dat de meubelen goed passen bij de lichamen van de medewerkers. Doordat men tegenwoordig veel zit, heeft het lichaam veel te verduren. Zitten is namelijk niet bepaald goed voor de gezondheid. Zo kan een verkeerde zithouding er bijvoorbeeld voor zorgen dat mensen last krijgen van hun rug en ook andere klachten kunnen hier uit voortkomen. Het spreekt voor zich dat een kantoorinrichting waarbij rekening is gehouden met deze feiten, ervoor zorgt dat het ziekteverzuim een stuk lager is en dat mensen veel minder gezondheidsklachten hebben die gerelateerd zijn aan het werk. Een dergelijke situatie creëert u door te zorgen voor ergonomische kantoorinrichting. Dit betekent dat bureaustoelen en bureaus goed passen bij de mensen die deze moeten gebruiken. Zo moet de stoel bijvoorbeeld de juiste hoogte hebben, zodat de benen goed bij de grond kunnen komen. Tegelijkertijd moeten de armen natuurlijk op een prettige manier op de tafel rusten. Ook de stand van het beeldscherm van de computer speelt een rol bij het voorkomen van lichamelijke klachten. Dit zijn dus allemaal punten die in overweging genomen moeten worden bij de aanschaf van uw kantoorinrichting. Zorgt u ervoor dat iedereen goed kan zitten, dan zullen rugklachten en nekklachten veel minder voorkomen. Ook heeft het effect op de armen, specifiek op de polsen. Een goede houding zorgt ervoor dat de polsen tijdens het typen en het gebruik van de muis minder belast worden. Een ergonomische kantoorinrichting kan ook voor dergelijke klachten dus een uitkomst zijn.

Meubels van Havic

Wilt u een kantoorinrichting die:

  • inspirerend is
  • uw eigen stijl goed reflecteert
  • de gezondheid van de medewerkers stimuleert door middel van ergonomische meubelen?

Dan bent u bij Havic absoluut aan het juiste adres. Bij dit bedrijf vindt u namelijk een zeer ruim aanbod op het gebied van kantoorinrichting, waardoor u er zeker van kunt zijn dat zij ook voor uw werklocatie de juiste producten kunnen leveren. Een groot pluspunt van dit bedrijf is dat zij zeer goed zijn in het creëren van een werkomgeving die de visie en identiteit van uw onderneming uit weten te stralen en dat zij er tegelijkertijd voor kunnen zorgen dat de kantoorinrichting ergonomisch gezien verantwoord is. Doordat zij werken met design kantoormeubelen, kunt u er zeker van zijn dat u bij hen prachtige meubels vindt die u niet bij andere bedrijven vindt. Uniek aan Havic is dat zij altijd uitgebreid de tijd nemen om u van advies te voorzien. U krijgt bij hen altijd vooraf een zeer goed beeld van de ideeën die zij voor uw werkvloer hebben, zodat u kunt beoordelen of dit inderdaad bij u past. Door de ruime ervaring die op dit gebied hebben, kunnen zij er altijd voor zorgen dat er een kantoorinrichting gecreëerd wordt die helemaal bij uw onderneming past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zij te bieden hebben, neem dan eens een kijkje op hun website of maak een afspraak om langs te komen in een van hun showroomvestigingen in Nederland of België. Daar kunt u meteen zien wat voor opties zij allemaal te bieden hebben. De enthousiaste en ervaren medewerkers staan voor u klaar om u de verschillende mogelijkheden te laten zien en om u te adviseren over wat voor u de beste opties zouden zijn. Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting voor uw onderneming, dan bent u bij Havic dus absoluut aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn