Wij hebben een huis dat een echte energievreter is, anders kan ik het ook niet omschrijven. Het is namelijk zo dat wanneer wij de open haard aan hebben staan, wij nog altijd niet echt warm worden. Dat is natuurlijk krankzinnig, maar wij wisten niet helemaal wat wij konden doen om te zorgen dat wij meer warmte in ons huis vast konden houden. Het leek ons daarom goed om een keer te kijken wat de mogelijkheden waren om onze woning te laten isoleren, maar wij hadden geen idee waar wij moesten zijn om dit te kunnen realiseren. Wij hebben toen gewoon maar wat gegoogeld en wij hebben gezien dat wij op de site van isocoat-isolatie.nl interessante opties zouden kunnen vinden. Wij hebben namelijk gezien dat wanneer je hier gaat kijken wanneer je op zoek bent naar isolatie, deze mensen je heel veel verder kunnen helpen. Wij hebben dus een specialist van dit bedrijf uitgenodigd om bij ons de boel te komen bekijken en toen hebben wij het advies gekregen om ons huis van dakisolatie te laten voorzien. Wij hadden namelijk geen enkele vorm van dakisolatie in ons huis en dat vond deze expert eigenlijk te gek voor woorden. Omdat wij namelijk geen dakisolatie in ons huis hadden, ging alle warmte bijna regelrecht door het dak naar buiten. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om dakisolatie aan te brengen. Uiteraard wist de specialist van Isocoat alles van dakisolatie en kon hij ons heel goed voorlichten over de mogelijkheden die er waren om aan dakisolatie te doen. Wij hebben toen besloten dat wij graag dakisolatie door dit bedrijf wilden laten aanleggen want tot nu toe was de service hier heel erg goed geweest. Ik heb toen gelijk een offerte aangevraagd om te weten te komen hoeveel geld ons de dakisolatie zou gaan kosten en toen ik zag dat de kosten heel sterk zouden meevallen, heb ik gelijk besloten dat wij zo snel mogelijk onze dakisolatie wilden laten aanbrengen. Dat was voor de mensen van dit bedrijf geen enkel probleem. 

Wij lieten dit bedrijf onze dakisolatie aanbrengen 

Wij hebben gemerkt dat de mensen van dit bedrijf ons heel goed van dienst konden zijn toen wij dakisolatie wilden laten aanbrengen. Zij hebben ons heel goed kunnen helpen en wij vonden dat zij ook heel netjes te werk gingen. Wij hebben helemaal geen rommel gehad van het aanbrengen van de dakisolatie en wij vonden het personeel van dit bedrijf ook heel aardig. Genoeg reden dus om een recensie te schrijven die klinkt als een klok want deze mensen verdienen het echt. 

Wij besparen nu heel veel geld

Wij hebben weliswaar moeten investeren om ons huis van dakisolatie te voorzien, maar wij besparen nu echt bakken met geld. Hierdoor verdienen wij de gemaakte kosten heel snel terug. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen door de mensen van isocoat-isolatie.nl
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen 
  • Wij verdienen onze investering in een mum van tijd terug door de besparing die wij nu maandelijks gerealiseerd hebben 

Kijk voor meer info ook nog even op de site van dit bedrijf.              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn