Iedere theeliefhebber die weet dat losse thee vele malen lekkerder is dan thee uit kant en klare zakjes. Het is niet alleen een stuk verser, maar ook gemakkelijker te doseren. Je kiest immers zelf hoeveel je in een zakje doet, en houdt daarmee de controle over hoe sterk je je thee drinkt. Dat is met kant en klare zakjes en stuk moeilijker. Losse thee kopen doe je het beste in de webshop van Tea King. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment verse, losse thee, en allemaal even smaakvol. Het is duidelijk dat ze bij Tea King dol zijn om thee, want ze hebben naast de standaard smaken (groene, rooibos, english blend, etc) ook super aparte thee smaakjes in hun assortiment. Denk maar eens aan de volgenden:

  • Thee met appeltaart smaak
  • Vanille avocado thee
  • Sinaasappel grapefruit thee
  • Gunpowder special: Hemelse tempel
  • Frambozen cupcake thee
  • Arabian Magic

Al deze smaken zijn speciaal samengesteld door henzelf, en beloven je een verrassende smaaksensatie. Of je ze nu met of zonder suiker drinkt (of met honing natuurlijk), losse thee kopen met bijzondere smaken doe je dus in de webshop van tea King. En elke keer als je bij hen een bestelling plaatst om losse thee te kopen dan krijg je daar een gratis sample bij. Dit sample is altijd een verrassing, je weet dus niet welke smaak je krijgt, maar dat is volgens Tea King juist de bedoeling. Ze hebben namelijk veel smaakjes in hun webshop waarvan je lastig kan inschatten hoe ze precies smaken (zoals bovenstaand lijstje) en met het gratis sample kun je eens een smaakje testen die je in eerste instantie niet gauw zou bestellen.

Losse thee kopen met fruit

Bij tea King verkopen ze super veel smaakjes thee, maar voor iedereen die losse thee wil kopen met fruit erin hebben ze misschien nog wel de meeste keus. Thee met fruitsmaak is vaak wat zoeter, doordat fruit natuurlijke suikers bevat. Veel mensen vinden dat erg lekker, en het is bovendien fijn dat je er geen kunstmatige zoetstoffen meer aan hoeft toe te voegen om het lekker te laten smaken. Vandaar dat de zakjes met verse, losse thee met fruitsmaakjes heel populair zijn in de webshop van Tea King. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het, zoals gegrilde ananas, sencha aardbei lychee thee of een biologische aardbei/perzik variant. Voor alle varianten geldt in ieder geval dat je ze alleen als losse thee kunt kopen. Ze komen in mooie zakjes, en je kunt ze altijd zelf doseren.

Webshop met verse thee

Losse thee kopen bij Tea King betekent altijd de ultieme smaaksensatie, bij elk kopje thee opnieuw. Alle thee die ze daar verkopen is namelijk vers geplukt en op de juiste manier gedroogd. Daardoor blijft de kwaliteit het beste en ruikt het bovendien zalig! Losse thee kopen levert je niet alleen en heerlijk geurend kopje thee op elke dag, maar zelfs al als je je keukenkastje opentrekt komt de geur je tegemoet. Zeker als je diverse smaakjes bij elkaar hebt staan is de geur van verse thee onmiskenbaar, en een van de redenen waarom zoveel mensen verse thee kopen. Als je het gewend bent om kant en klare zakjes in de supermarkt te kopen moet je zeker eens de verse thee van Tea King bestellen, want dat is zóveel lekkerder dat je echt nooit meer terug wil!

https://teaking.nl/losse-thee

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn