Voor het huis bouwen hebben we op onze site enorm veel tips geplaatst. Deze helpen u hopelijk bij het regelen en gereed maken voor het huis bouwen van uw dromen. We zullen in deze alinea een aantal van die tips toelichten. We beginnen bij de aankoop van een kavel. Hiervoor zijn er een viertal punten die erg belangrijk zijn om in ogenschouw te nemen:

  • ga bij de gemeente na wat de bebouwingsvoorschriften zijn
  • vraag deskundig advies of prijs- en kwaliteitverhouding goed is
  • bekijk of de infrastructuur (wegen, winkels, spoorlijn) in de toekomst veranderd wordt
  • vraag om een schoongrondverklaring. Dit is een juridisch document waarin staat dat de bodem niet verontreinigd is en er dus zonder enig risico gebouwd kan worden. Het zou wel erg vervelend zijn als tijdens het huis bouwen opeens allerlei schadelijke stoffen omhoog komen terwijl de bouwkavel al in uw handen is

Als al deze punten positief beantwoord kunnen worden dan staat er niets meer in de weg om de bouwkavel aan te schaffen en kunt u beginnen met de voorbereidingen voor het huis bouwen. Een tweede tip is het ontwerp van de tuin. Tijdens het huis bouwen wordt de tuin vaak ook alvast aangelegd. Denk er dus om dat je deze tuin ook alvast laat ontwerpen door een tuinarchitect. Op die manier is er een goede overgang van huis naar tuin. U wilt niet in een modderpoel stappen als u eventjes buiten gaat zitten. Wellicht is het handig om eens in de omgeving te kijken naar wat voor een tuin zij hebben voordat u een hovenier inschakelt. Denk ook aan de toekomst en aan moeder Aarde. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zonne-energie. Deze vorm van stroomvoorziening heeft ongetwijfeld de toekomst. Het scheelt u daarbij ook aanzienlijk in je portemonnee. En dat is al helemaal het geval als je het combineert met dubbele beglazing en een goede isolatie. Spouwmuurisolatie is absoluut een must tijdens het huis bouwen. Overleg dan ook met ons naar alle mogelijkheden om zo duurzaam mogelijk te kunnen gaan wonen.

Een huis bouwen is voor ons een peulenschil

Een huis bouwen is wat wij dagelijks doen en we hopen u al een beetje te hebben overtuigd van de vele voordelen van het huis bouwen dat wij aan te bieden hebben. Kijkt u zelf ook eens op onze website: bramvanhaarst.nl. Daar vindt u echt alle informatie die nodig is als u een huis bouwen wilt. Het huis bouwen kunt u echt helemaal aan ons overlaten want wij beginnen met het concept en leveren uiteindelijk uw droomhuis af. Uiteraard is dit niet voor de armste maar dient u wel wat geld tot uw beschikking te hebben. Als dat het geval is dan staat niets u meer in de weg om met ons in zee te gaan. In dit segment zijn wij verreweg de goedkoopste die u maar kunt vinden dus ook al hebt u niet veel te makken maar wel genoeg bij elkaar gespaard dat u een huis bouwen wilt, dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen een concept of schets maken voor elk budget, dit staat als een paal boven water en dat heeft het verleden ook wel uitgewezen. Daarom willen we graag dat ook u eens contact met ons opneemt naar de mogelijkheden en voorwaarden van het huis bouwen want waarom zou u hier langer mee wachten dan noodzakelijk is? U leeft immers maar een keer dus blijf niet bij de pakken zitten en neem geen genoegen met de woning waar u nu in leeft. Er is niets prettiger dan een huis bouwen om in te wonen wanneer u dit zelf hebt weten te realiseren met onze hulp. Dit is tevens een goede investering voor later omdat dergelijke woningen enkel in waarde toenemen. Dat betekent niet dat u het huis later weer moet verkopen hoor, we kunnen ons ook erg goed voorstellen dat u het nalaat aan uw kinderen en kleinkinderen zodat ook zij er hun vruchten van kunnen plukken.

Neemt u gerust even contact met ons op bij vragen

Hebt u nog vragen over het huis bouwen of over andere zaken die hiermee te maken hebben? Dan kunt u geheel vrijblijvend met ons in contact komen. Allicht hebt u veel wensen en ideeën omtrent het huis dat u bouwen wilt. Leg dit dan allemaal bij ons neer, dan kunnen onze architecten meteen aan de slag gezet worden en zullen ze in no time een prachtige schets voor u klaar hebben gemaakt. Maar pas als u in zijn geheel tevreden bent gaan we aan de slag met de productie. Een huis bouwen is voor ons dan ook geen enkel probleem. Ga dus nooit zelf een huis bouwen want dan komen er waarschijnlijk vele complicaties bij kijken. Afijn, een huis bouwen is leuk werk en we nemen deze taak maar wat graag van uw over. Hoe kunt u het beste met ons in contact komen? Dat is erg eenvoudig. Gaat u naar onze website en klik op contactinformatie. Daar zult u meteen een online formulier terug kunt vinden dat u direct in kunt vullen. Vergeet niet om uw adresgegevens door te geven plus uw specifieke wensen voor het huis bouwen. Dan staat niets u meer in de weg om dit meteen op te sturen en dan geven we zo snel mogelijk door wat uw opties allemaal zijn. We hopen dan ook snel van u te horen, we staan dagelijks voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn