In onze winkel is de laatste jaren een aantal keer een vervelende situatie ontstaan. Wij merken dat er mensen naar onze winkel komen met kwade bedoelingen en dat is vervelend voor het personeel. Zij voelen zich namelijk niet altijd meer veilig en dat is nadelig. Wij hebben namelijk een aantal jaar geleden het personeelsbestand moeten halveren en daardoor staat er nu altijd maar een persoon tegelijk in de shop. Wij vonden het daarom goed om te zorgen hoe wij het alleen werken konden veranderen omdat wij er zeker van wilden zijn dat wanneer wij iemand alleen werken lieten, diegene er zeker van kon zijn dat dit alles veilig zou gebeuren. Wij hebben toen gekeken welke maatregelen je vandaag de dag allemaal kunt treffen wanneer je alleen werken moet en wij hebben gezien dat wij het beste konden zorgen dat wij een goed systeem zouden kopen dat het alleen werken veel veiliger kon maken. Wij zijn toen gaan kijken naar aanbieders van systemen die het alleen werken bevorderen en wij hebben toen de site van multibel.nl gevonden. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag alleen werken willen of moeten en wij hebben daarom de opties van deze site grondig doorgenomen. Mocht u ook graag willen weten hoe u de veiligheid van uw mensen kunt vergroten, dan kunt u ook een keer op deze site gaan kijken. U zult zien dat wanneer u hier gaat kijken, u heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden en dat deze mensen ook graag met u overleggen wat voor u het beste systeem is. Wij hebben hier een systeem kunnen kopen dat wij kunnen inzetten wanneer er iets aan de hand is in de shop. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er brand uitbreekt en dat dan de winkel ontruimd moet worden, maar ook wanneer iemand geld wil zien, kan met een druk op de knop assistentie worden opgeroepen. Dat zorgt ervoor dat het voor diegene die moet werken, veel prettiger is om in de shop te staan. Wij zijn daarom blij dat wij de mensen van multibel.nl gevonden hebben.

Wij kunnen het alleen werken nu goed faciliteren

Wij wilden zeker zijn dat wanneer wij mensen alleen werken lieten, wij dat onder veilige omstandigheden konden doen. Wij zijn daarom blij dat wij de mensen van multibel.nl benaderd hebben omdat wij nu onze veiligheid vergroot hebben. Dat alles tegen heel redelijke kosten en ik ben daarom heel blij dat wij deze mensen gevonden hebben. Als u ook veiliger wilt werken, dan kunt u altijd een keer op multibel.nl gaan kijken.

Dit systeem bevalt ons heel goed

Wij zijn blij dat wij met dit nieuwe systeem werken omdat:

  • Dit systeem veel veiligheid kan geven
  • Wij met een druk op de knop een noodsituatie kunnen opvangen
  • Wij onze mensen met een vertrouwd gevoel kunnen laten werken

Ik hoop dat u ook nog even op de site van multibel.nl wilt gaan kijken om te zien wat zij voor u zouden kunnen betekenen.                                  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn