Wij hebben een aantal jaar moeten concluderen dat wij geen opvolger van ons bedrijf konden vinden. Onze kinderen zijn namelijk niet geïnteresseerd in ons bedrijf omdat zij allemaal heel goede banen hebben gevonden waardoor zij zich niet meer met het familiebedrijf wilden bemoeien. Ik kan mij dat heel goed voorstellen, al vond ik het uiteraard jammer dat dit het einde betekende van onze firma als familiebedrijf. Gelukkig is het wel zo dat wij het bedrijf niet hoefden te stoppen. Wij konden het namelijk ook in de verkoop gooien. Op die manier zou ons bedrijf nog een mooie som geld kunnen opbrengen en wij hebben daarom ook gekeken naar de mogelijkheden om een waardebepaling van ons bedrijf te laten uitvoeren. Wanneer je je zaak namelijk van de hand wilt doen, moet je een waardebepaling van het bedrijf laten uitvoeren en wij hebben gekeken wie voor ons de waardebepaling van het bedrijf zou kunnen uitvoeren. Wij hebben gekeken naar mensen die veel verstand van zaken hadden. Wij hebben op het internet gekeken naar de mogelijkheden en wij hebben gezien dat wij het beste een keer naar de site van bedrijventekoop.nl konden gaan kijken. Deze site is heel handig voor mensen die een waardebepaling van hun bedrijf willen laten uitvoeren. Deze site brengt je in contact met de mensen die je van dienst kunnen zijn. Wij hebben de informatie op de site even goed doorgenomen en wij werden steeds enthousiaster over dit bedrijf. Als je hier namelijk gaat kijken naar wat men hier voor je kan doen, dan zie je al snel dat je geen betere partij in de arm kunt nemen wanneer het gaat over een waardebepaling van je bedrijf. Wij hebben daarom snel een afspraak gemaakt met de mensen van deze site voor het laten uitvoeren van een waardebepaling van ons bedrijf en wij kregen te horen dat zij al op heel korte termijn voor ons aan de slag konden gaan. Dat was prettig om te merken en wij zijn blij dat wij zo snel zaken konden doen met de mensen van bedrijventekoop.nl. Deze site is voor ons daarom een echte aanrader en vandaar dat ik u er ook wat meer over wilde vertellen. 

Zo laat u een waardebepaling van uw bedrijf uitvoeren 

Wat heel belangrijk is dat wanneer u een bedrijf verkoopt, u dit doet voor de juiste prijs. Dit klinkt als een open deur, maar het komt heel vaak voor dat mensen hun bedrijf of voor veel te veel verkopen, of voor veel te weinig. Beide zijn niet optimaal te noemen en daarom is een goede waardebepaling van uw bedrijf van groot belang. Kijk daarom snel een keer op bedrijventekoop.nl om te zien wat u hier kunt vinden aan interessante opties. 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site 

Als u ook een waardebepaling van uw bedrijf wilt laten uitvoeren, kan ik u aanraden om een keer naar bedrijventekoop.nl gaan kijken omdat:

  • U hier kunt zien wat de mogelijkheden zijn
  • U hier een afspraak kunt inplannen met een expert
  • U hier altijd advies kunt inwinnen of informatie kunt aanvragen 

Ik hoop dat u ook nog even op de site wilt kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn