Wilt u eens lekker uiteten en hebt u geen zin in die standaard plekken zoals de cafetaria op de hoek, het Chinese restaurant waar u al jaren komt of de pizzeria waar de pizza’s altijd voor de helft van de prijs worden aangeboden? Ga dan eens een kijkje nemen bij een top restaurant in Hilversum. Restaurant India poort is sedert 1986 een begrip in Hilversum. Restaurant India Poort is dan ook een van de beste Indiase restaurants in Nederland en daar zijn we behoorlijk trots op. Ook onze site heeft veel bekijks, niet alleen in Hilversum, Restaurant India Poort heeft dan ook een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,8 en ook daar zijn we erg trots op. Dat neemt niet weg dat we er alles aan doen om het u naar wens te maken en om er voor te zorgen dat u een leuke tijd tegemoet kunt gaan met uw vrienden, kennissen, collega’s en familie. Dit Hilversum restaurant is een toplocatie, al was het alleen al omdat het prachtig handig in het midden van het land ligt. Dat maakt het voor veel mensen eenvoudig bereikbaar. Het ligt op rij-afstand van de Randstad maar net genoeg erbuiten om ook voor de rest van Nederland snel bereikbaar te zijn. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Op de website van ons Hilversum restaurant vindt u een uitvoerige routebeschrijving dus qua bereik zult u het wel kunnen vinden. Dus kiest u eens voor Hilversum. Restaurant India Poort zal u zeer zeker niet teleurstellen en hopelijk krijgt u een onvergetelijke ervaring want Indiaas eten doet u wellicht niet zo vaak. Ook voor toeristen uit bijvoorbeeld Utrecht en Amsterdam is Hilversum een handige uitvalsbasis. Dus als u na een lange dag van de toerist uithangen lekker bij wilt komen in een chique restaurant, sla dan uw slag. Wij staan te allen tijde voor u klaar. Wel is het verstandig om van te voren even te reserveren, dan weet u zeker dat er plek is want wij houden dan uiteraard een tafel voor u vrij.

Lekker eten in Hilversum? Restaurant met Indiase gerechten? Kies ons

Wat wij zoal voor u hebben aan gerechten in Hilversum? Restaurant India Poort heeft onder andere de welbekende Indiase gerechten op de menukaart staan maar daarnaast ook een keur aan erg bijzondere gerechten die u vrijwel nergens anders in Nederland kunt bestellen. Dat maakt dit Hilversum restaurant tot een wel zeer unieke locatie en raden we aan om vroeg genoeg te reserveren anders kunt u, zeker in drukke periodes, nog weleens van een koude kermis thuiskomen. En dat wilt u uiteraard te allen tijde voorkomen. Wees dus proactief en kies voor Hilversum. Restaurant India Poort staat voor u klaar om u te ontvangen maar dan moet u dus wel eventjes reserveren. Dat kan op verschillende manieren.

  • U kunt dit Hilversum restaurant vooraf een bezoekje brengen. Dat is misschien alleen handig als het op uw route ligt of wanneer u in de buurt woont. Is dat geen probleem voor u? loopt u dan gerust even binnen en dan noteren wij meteen wanneer u wilt komen, hoe laat u komt en met hoeveel gasten u komt eten in Hilversum.
  • Restaurant India Poort is natuurlijk ook gewoon telefonisch bereikbaar. Belt u het liefste in de middag of in de avond, dan weet u zeker dat u zo spoedig mogelijk een medewerker van dit Hilversum restaurant kunt krijgen en noteren we direct uw reservering in onze agenda.
  • Wilt u ons liever e-mailen? Dan is dat ook geen enkel probleem. Het voordeel daarvan is dat u geen rekening hoeft te houden met openingstijden of wanneer we al dan niet aanwezig zijn want een e-mail versturen kan 24 uur per dag. Het internet gaat immers niet dicht en al verstuurt u het in de nacht, de volgende ochtend zullen we het meteen kunnen lezen en kunnen vastleggen. U ontvangt uiteraard direct een bevestigingse-mail van ons.
  • U kunt ook via een externe site reserveren genaamd “couverts”, u vindt een link op onze site staan.

U leest het, het kan op diverse manieren. Dus wacht niet langer en maak vandaag nog uw reservering!

Bekijkt u online de menukaart, het water loopt in uw mond

Wist u dat u ook bij ons online kunt bestellen? Dit is natuurlijk vooral handig voor de inwoners van Hilversum. Restaurant India Poort komt dan vanaf een bepaalde minimumbestelling bij u langs en tegen een minimumbedrag is dat geheel gratis. Zo kunt u bij dit Restaurant India Poort niet alleen heerlijk komen eten, u kunt het dus ook thuisbezorgd krijgen. Dit bestellen kan helemaal gedaan worden via het internet. We hebben de diverse types gerechten voor u gecategoriseerd zodat u nog sneller een keuze kunt maken bij dit Hilversum restaurant. Een greep uit deze categorieën:

  • voorgerechten
  • lamsgerechten
  • rundvleesgerechten
  • biryani
  • en nog veel meer: kijkt u maar op de site naar het totale assortiment hier in Hilversum. Restaurant India Poort zal het in een handomdraai bij u komen bezorgen mits u natuurlijk in deze stad woont.

Er zal een wereld voor u opengaan en misschien raakt u zelf ook wel aan het koken geblazen als u de Indiase keuken hebt geproefd. Een rijke traditie die vele eeuwen, zelfs millennia, terugvoert, heeft zijn vruchten dan ook zeker afgeworpen. Unieke specerijen en kruiden in combinatie met heerlijk vlees- vis- of vegetarische gerechten kunnen we voor u bereiden. Wellicht tot zeer snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn