In Nederland is het bijna verplicht om na de middelbare school een vervolgopleiding te kiezen en te gaan volgen. Waar denk ik echter heel twintigers die net een opleiding hebben afgerond zich in zullen herkennen is dat je als tiener nu niet bepaald weet waar je op moet letten als je je studie aan het uitzoeken bent. Zeker wanneer je naar de universiteit gaat, is de kans best groot dat je een studie kiest waar je op de arbeidsmarkt eigenlijk niets tot zeer weinig aanhebt. Natuurlijk heb je een academische graad en dat zal je zeker helpen omdat je een goed denkniveau hebt, maar uiteindelijk kijkt je toekomstige werkgever toch ook naar de opleiding die je hebt gevolgd en je (eventuele) werkervaring. Toen ik na het afronden van mijn eerste opleiding op zoek ging naar een baan, liep ik hier dan ook heel erg tegen aan. Ik had maar heel weinig werkervaring en met mijn studie kon ik eigenlijk geen kant op. Het was voor mij dan ook een periode met veel afwijzingen, totdat ik besloot het over een andere boeg te gooien.

  • Beste prijsgarantie
  • Gratis annuleren
  • Unieke startgarantie
  • Top klantenservice

Ik kwam er tijdens het solliciteren achter dat het me heel erg gaaf leek om als projectmedewerker aan de slag te gaan. Na de zoveelste afwijzing heb ik gevraagd waar dit aan lag en ik ben blijven doorvragen! Uiteindelijk kwam eruit dat ik de ervaring miste en ook een opleiding projectmanagement zou toch echt niet verkeerd staan op mijn cv. En dat is hoe ik op de website van Edubookers terecht kwam waar ze zeker voldoen met de bovenstaande criteria.

De opleiding projectmanagement bij mij in de buurt

Je kiest niet zomaar voor het volgen van een andere opleiding, zeker als je net als ik toch nog relatief nieuw was op de arbeidsmarkt. Toen ik koos voor een opleiding projectmanagement was ik inmiddels alweer bijna twee jaar afgestudeerd en ik had nog steeds niet die baan gevonden waar ik naar zocht. Inmiddels was ik er dus helemaal klaar mee en begon ik op de website van Edubookers te zoeken naar een goede opleiding projectmanagement voor mij. Natuurlijk is het erg prettig dat zij een beste prijsgarantie aanbieden. Het is niet verkeerd om niet de volle prijs te hoeven betalen, maar voor mij was het nog prettiger dat je hier heel makkelijk een opleiding bij jou in de buurt kunt vinden. Ook dus een opleiding projectmanagement. Door het ruime overzicht en de vele opleiders waar ik uit kon kiezen, kostte het me uiteindelijk zeer weinig moeite om me voor de juiste opleiding in te schrijven. Leuk weetje: het is via deze website ook mogelijk om je baas te laten betalen voor de cursus of opleiding die je via Edubookers vindt. Een leuke optie voor mensen die een baas hebben.

Aan de slag met de opleiding projectmanagement

De eerste weken van een nieuwe opleiding zijn natuurlijk altijd erg spannend. Was dit wel de opleiding projectmanagement die ik zocht? En hoe zit het met eventuele klasgenoten? Je wilt het toch wel met elkaar kunnen vinden. Het is erg fijn dat ze bij Edubookers.com de gratis annuleren optie aanbieden. Je kunt tot vlak voor de start van de opleiding er nog voor kiezen om er toch niet mee door te gaan. Daarnaast is er de startgarantie. Toen ik me inschreef voor de opleiding projectmanagement wist ik dus al zeker dat de opleiding door zou gaan en ik kan je vertellen dat dat toch wel een fijne gedachte is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn