Het is verstandig om te kiezen voor een goede bekleding voor uw trap. U maakt namelijk iedere dag intensief gebruik van uw trap. Heeft u wel eens berekend hoe vaak u uw trap op en afloopt? Dat zijn meerdere keren per dag en misschien wel honderden, duizenden keren per jaar! Door het vele op en af lopen zal uw trap natuurlijk gaan slijten en daar moet wat tegen gedaan worden. Een halve maantjes trap kunt u kiezen als u graag uw trap snel opnieuw wilt bekleden. De halve maantjes trap heeft een leuke uitstraling en biedt vele voordelen. Het is namelijk zo dat u de gedeeltes van de trap die erg versleten zijn op ieder moment kunt vervangen met een halve maantjes trap. Het zijn namelijk altijd specifieke gedeelte van de trap die aan de slijtage onderhevig zijn. Vaak zien we bij trappen dat de slijtage vooral optreed aan het einde van de trap en aan het begin. Ook is het midden van de treden altijd meer uitgesleten dan de zijkanten. Over het algemeen kan worden gezegd dat de gedeeltes van de treden waar het meest gebruik van wordt gemaakt, ook het meest aan slijtage onderhevig zijn. De halve maantjes trap heeft nog meer voordelen. Want naast dat de trap er leuk uitziet en plaatselijk opnieuw belegd kan worden op ieder moment, is het ook zo dat de halve maantjes trap goedkoper is dan een trap die helemaal bekleed is. Omdat wij bij de traptredenwinkel regelmatig goede aanbiedingen doen voor uw halve maantjes trap, maakt u als u naar onze website gaat ook kans op geweldige actieprijzen. Kijk daarom altijd eerst even in onze actiehoek, want misschien vindt u hier wel de halve maantjes trap tegen een gereduceerde prijs. Een ander voordeel van de halve maantjes trap – want we zijn er nog steeds niet – is dat het beleggen van uw trap met halve manen zeer eenvoudig is. Dat betekent dat u geen expert hoeft in te schakelen om de halve manen te leggen. U kunt gewoon heel eenvoudig kiezen voor het zelf leggen van de halve maantjes trap en dat scheelt u eens te meer in de kosten. Bij de Traptredenwinkel kunt u rekenen op:

  • deskundigheid
  • hoogwaardige materialen
  • goede aanbiedingen
  • snelle levering
  • uitgebreid assortiment

Nog meer voordelen van de halve maantjes trap

Over naar het volgende voordeel van de halve maantjes trap want er is er nog een – de voordelen lijken haast wel eindeloos te zijn – de halve manen waarmee u de trap kunt beleggen zijn namelijk ook nog eens geluiddempend. Mensen met onderburen en bovenburen zullen altijd met elkaar rekening moeten houden. Met hakken van een houten trap banjeren kan voor overlast zorgen bij uw buren en dat is tevens iets wat u liever niet heeft. Beter een goede buur, dan een verre vriend, luidt niets voor niets het gezegde. Het is erg onaangenaam als u iemand iedere keer de trap hoort op en aflopen en dat kan dus voorkomen worden door voor het juiste materiaal te kiezen. De geluiddempende werking van de halve maantjes trap kan dan ook worden gerekend tot een van de vele voordelen van de trap. De halve manen komen in verschillende kleuren en materialen die allemaal een ding gemeen hebben en dat zijn de bovengenoemde voordelen. De materialen nemen ook vocht en vuil makkelijk op.

Het onderhoud van de halve maantjes

Als u er voor zorgt dat u de trap goed onderhoudt, dan kunt u er op rekenen dat de trap langer mee gaat en dat deze minder snel zal gaan slijten of aan renovatie toe zal zijn. Maar wat zijn nu precies de manieren om te voorkomen dan uw trap slijt? Natuurlijk zult u er iedere dag gebruik van moeten maken en is slijtage dus deels onvermijdelijk, maar er zijn wel degelijk zaken waar u rekening mee kunt houden. Een van de dingen die u kunt doen om de slijtage van uw trap te voorkomen is regelmatig stofzuigen. Door regelmatig te stofzuigen zorgt u er namelijk voor dat het vuil dat door de manen werd opgenomen weer verwijderd wordt. Zo kan de stof weer nieuw vuil opnemen en zal het niet verzadigd raken. Regelmatig stofzuigen zorgt er met andere woorden voor dat de stof zijn absorberende functie behoudt. Daardoor zal de stof minder snel slijten en heeft u er langer plezier van. Een andere actie die u kunt ondernemen om er voor te zorgen dat uw trap minder snel zal slijten is het regelmatig afnemen van uw trap met een borstel en een vochtige doek. De reden dat trappen slijten is dat het vuil en vocht zijn sporen nalaat en de stof of het hout beschadigd. Als u er voor zorgt dat de trap schoon blijft, dan beperkt u dit tot het minimum. Als u bij ons een halve maantjes trap bestelt, dan zal deze binnen twee of drie werkdagen bij u thuis worden geleverd. De exacte tijd is afhankelijk van de op voorraad zijnde materialen. Als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden van de trappen of de verschillende materialen en hun functies en voordelen, dan staat het u uiteraard vrij om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Of u nu graag kiest voor halve manen of een volledige renovatie, wij zijn er voor u om u te helpen met het maken van de beste keuze voor uw woning. Als wij een aanbieding hebben die past bij uw wensen, zullen wij u hiervan tevens altijd op de hoogte stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn