Kaal worden is voor mannen niet leuk. Veel mannen hebben grote moeite met het feit dat hun haar uitvalt. Vroeger was daar niet veel aan te doen. Mannen konden toen nog niet gebruik maken van de mogelijkheden van haartransplantatie. Als u graag een haartransplantatie wilt, dan kunt u terecht bij Esteworld, want wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in haartransplantatie. Ons bedrijf bevindt zich in Turkije. Wij hebben twee klinieken waar vele mannen haar lieten implanteren met het gewenste resultaat. Het is voor mannen die vroeg kaal worden van groot belang dat het haar dat wordt geïmplanteerd er ook natuurlijk uitziet. Om dat te bewerkstelligen moet er gezorgd worden voor een zeer zorgvuldige behandeling en daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Sommige mannen worden al heel vroeg kaal. Het proces kan al op jonge leeftijd beginnen. Bij sommige mannen al rond hun twintigste. Het unieke aan onze service is dat wij niet alleen maar zorgen voor de implantaten, maar wij zorgen ook voor verblijf en vervoer tijdens de behandeling. De haartransplantatie wordt uitgevoerd door onze plastisch chirurg. Deze wordt bijgestaan door een kundig team van ervaren mensen. Voor mensen die graag vervoerd willen worden en de haartransplantatie van a tot z geregeld willen hebben, bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor onze vip service. Hierbij wordt er verblijf geregeld in een lux hotel. Als u kiest voor de haartransplantatie van Esteworld, dan kiest u voor de beste transplantatie met het mooiste resultaat waardoor u weer kunt genieten van een mooie kop met haar. Daardoor zult u zich zekerder van uzelf voelen. Van ons kunt u de volgende zaken verwachten:

  • een snelle behandeling en snel in contact met onze medewerkers
  • het consult door een haarspecialist is gratis en vindt plaat in Nederland
  • haartransplantatie goedgekeurd door de minister van gezondheid
  • keurmerk van de Nederlandse haarstichting
  • de beste haartransplantatie van de wereld

Schaamte voorbij na haartransplantatie

Het is voor mannen heel veel waard om weer haar te hebben en daarom kloppen dan ook vele mannen bij ons aan voor een haartransplantatie. Rondom kaalheid bestaat namelijk veel schaamte en dat kan mannen soms emotioneel heel erg veel energie kosten. Zo houden ze vaak rekening met het weer omdat ze altijd bang zijn dat als hun haar nat wordt, het opvalt dat hun haar dunner aan het worden is. Sommige mannen kiezen er ook voor om hun hele hoofd kaal te scheren. Kaalheid is niet mooi en het is voor veel mannen dan ook een droom een haartransplantatie te kunnen laten doen. Maar hoe komt het eigenlijk dat de ene man kaal wordt en de andere man niet kaal wordt? Dat heeft te maken met de aanmaak van bepaalde hormonen. Mannen die veel testosteron aanmaken, hebben vaker last van kaalheid dan mannen die minder testosteron aanmaken. Daarnaast is het zo dat haaluitval kan ontstaan als gevolg van hormonale veranderingen tijdens het ouder worden. Kaal worden is in principe een onomkeerbaar proces waar niets tegen te doen valt. Het enige wat u kunt doen is kiezen voor een haartransplantatie. Niet in alle gevallen hebben mannen last van kaalheid doordat ze kaal worden. Het kan ook zo zijn dat iemand na een traumatische ervaring kaal wordt. Soms zien we dat mensen na een ongeluk ineens grijs worden, maar het kan ook zo zijn dat mensen na een ongeluk haaruitval krijgen en snel grijs worden. Ook in dat geval kunnen wij voor een haartransplantatie zorgen. Ineens kaal worden is iets wat mensen heel erg moeilijk vinden en ze willen er alles aan doen om hun haar weer terug te krijgen. Dat is ook wel heel logisch want het is niet mooi om geen haar te hebben.

De eeuwige krans

Haaruitval begint meestal op het voorhoofd. We zien dat het haar daar uitvalt. Daarnaast kan het in een later stadium zo zijn dat het haar uitvalt op de kruin. De zijkanten vallen niet uit en het haar op dit gebied wordt daarom wel eens ‘de eeuwige krans’ genoemd. Als u wilt zorgen dat u weer een mooie schedel met haar heeft, dan kunt u kiezen voor een haartransplantatie. Dat doet u bij ons omdat wij de beste zijn op het gebied. Wij kunnen dat met grote trots zeggen en wij zullen u dan ook altijd adviseren als u meer wilt weten over haar en haaruitval. Vaak komen mensen bij ons die al jaren rondlopen met veel problemen omdat ze zich niet goed voelen bij het kalende hoofd. Sommige mensen hebben allerlei producten geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat. Wij kunnen u dan ook vertellen dat een transplantatie het enige is wat zin heeft en wat ook echt effectief is en het resultaat oplevert dat u wilt. Mannen die bij ons aankloppen hebben soms jaren lang met een toupet rondgelopen. Dat is heel ongemakkelijk omdat deze mannen dan altijd het risico liepen dat het haarstukje bijvoorbeeld in de wind wegwaaide. Angst voor mensen die naar het hoofd kijken kan heel erg groot worden en vormen aannemen die voor mannen heel vervelend zijn. Als u zelf geen last heeft van kaalheid is het moeilijk om je voor te stellen hoe veel impact kaalheid kan hebben op het zelfvertrouwen van de man. Daarom adviseren wij mannen die al jaren problemen hebben met kaalheid een afspraak met ons te maken. Wij zullen in een intakegesprek de mogelijkheden aan u voorleggen zodat u kunt bepalen wat voor soort behandeling u zou willen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn