Goochelen is ooit op straat ontstaan. Trucs met balletjes om mensen om de tuin te leiden door middel van vingervlugge bewegingen waren onderdeel van wat men goochelen noemde. Tegenwoordig spreken we niet enkel en alleen meer van goochelaar, maar gebruiken we ook de term illusionist. Een goochelaar kan worden geboekt voor tal van evenementen zoals voor bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloften, kinderfeestjes, grote en kleine evenementen en eigenlijk alles wat u maar kunt verzinnen. Maar hoe weet u nu welke act u het beste in kunt huren? Het is namelijk helemaal niet makkelijk om te weten welke goochelaar het beste is. Als u wilt kiezen voor de beste goochelaar, dan kiest u voor Jordi. Jordi is een zeer getalenteerde illusionist en dat ziet u terug in zijn daverende shows die mensen keer op keer naar het randje van stoel drijven van verbazing. Goochelen betekent ‘illusies opwekken’ en deze illusies willen de toeschouwers even graag in stand houden als doorbreken. Precies deze discrepantie, tussen wat met denkt te willen en waar men naar hunkert in de krochten van de ziel, maakt dat mensen niet genoeg krijgen van het goochelen en iedere keer weer wordt Jordi ingehuurd voor feesten en partijen. Wat de goochelaar heeft gemerkt op teamuitjes – waar hij een veel gevraagde gast is – is dat doordat goochelen interactief is en de mensen of toeschouwers een actief onderdeel van de show zijn, dat het voor teambuilding zeer geschikt is. Mensen delen namelijk een ervaring met elkaar en dat schept een band. Daarom worden veel mensen ontzettend enthousiast van het idee van een act waar ze echt een rol in spelen het heeft een zeer goede invloed op de mechanisme in een groep. Een magisch optreden waar mensen van alle leeftijden van zullen genieten boekt u bij goochelaar Jordi. Waarom kiest u voor goochelaar Jordi?

  • Jordi is een prijswinnend illusionist.
  • Jordi heeft meer dan twintig jaar ervaring in het vak.
  • Jordi spitst zijn show volledig toe op uw evenement.
  • Jordi is vliegensvlug, vriendelijk en een rasartiest.
  • Bij Jordi betaalt u geen reiskosten.

Goochelaar Jordi direct boeken

Als u zeker wilt weten dat Jordi u de avond van uw leven bezorgt, dat raden wij u aan niet te lang van te voren zijn act te boeken. De goochelaar is namelijk zeer geliefd en zijn agenda loopt tamelijk snel vol! U kunt verschillende soorten acts boeken en deze zullen altijd worden aangepast aan de situatie. U moet hierbij denken aan acts aan tafel, waarbij mensen tijdens een diner worden vermaakt en acts met allerlei attributen die worden ontvreemd en natuurlijk ook weer worden terug getoverd vanuit onwaarschijnlijke plekken. De gasten hebben de tijd van hun leven en staan versteld van de trucs die de goochelaar keer op keer weer uit zijn mauw schudt. Als toeschouwer staat u er met uw neus bovenop maar toch is het heel erg moeilijk om de goochelaar te ontmaskeren. Goochelen aan tafel is een vorm van goochelen waarbij de mensen of de toeschouwers bij uitstek een grote rol spelen omdat de mensen of toeschouwers er heel erg dicht bovenop zitten. Dat is aan de ene kant ontzettend leuk en aan de andere kant is dat ook erg spannend. Op grotere beurzen probeert Jordi de toeschouwers ook in zijn acts te betrekken maar doordat beurzen groter zijn, heeft het altijd weer een ander effect. De sfeer op een beurs is anders dan de sfeer op een partijtje voor kinderen of de sfeer op een bruiloft. Daar weet goochelaar Jordi alles van en daar speelt hij als geen ander op in. Hieraan kunt u ook zien dat Jordi ontzettend veel ervaring heeft in het vak. Veel mensen gingen u voor en boekten goochelaar Jordi. Zij waren allemaal laaiend enthousiast en dat is precies wat Jordi graag ziet; een lach op de gezichten van mensen. Dat is zijn passie zoals het een echte artiest betaamd.

Tafel goochelen met veel plezier

Aan tafel goochelen is iets wat Jordi ontzettend graag doet. Dat komt omdat aan tafel goochelen ontzettend dichtbij is en daardoor zijn de mensen extra betrokken. Jordi heeft passie voor zijn vak en daarom geniet hij van iedere show die hij geeft. Dat hij houdt van goochelen merkt u aan de manier waarop hij iedere keer weer met eindeloos enthousiasme aan de slag gaat. Het is belangrijk voor mensen die Jordi willen boeken, dat zij hun wensen duidelijk kenbaar maken. We hebben allemaal onze eigen voorkeuren, maar de een vindt het leuker om heel actief te worden betrokken in een truc en de ander houdt zich veel liever op de achtergrond. Natuurlijk is het altijd een beetje spannend om voor een publiek betrokken te worden in een spel, maar u zult zien dat juist deze spanning ook voor verbroedering zorgt en het schept eenheid in het publiek. Op verjaardagen raden wij dan ook altijd aan om de act nergens aan het begin van de avond te doen. Dat raden wij aan omdat een act van Jordi altijd een zeker doorbrekend en ontwapenend effect heeft op de toeschouwers. Voor de mensen kan dat van zeer positieve invloed zijn op de sfeer die er op een avond heerst. Als tafelgoochelaar is Jordi helemaal in zijn nopjes, maar iedere andere show vindt hij ook geweldig om te doen. Jordi heeft ongelofelijk veel humor en het is dan ook lachen, gieren brullen geblazen tijdens zijn geweldige optredens. Boek de beste goochelaar van Nederland en kies voor een van de leukste acts. De acts zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en iedereen kan dan ook genieten van de geweldige shows van Jordi de goochelaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn