Bij het laten ontwerpen van een website komt voor de onervaren website houder meer kijken dan je denkt. Het is niet zo eenvoudig als veel mensen denken. Het is meer dan alleen maar afbeeldingen en teksten plaatsen op bepaalde pagina’s. Er zijn een hoop meer opties en dingen die je moet doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het regelen van een goede VPS? Dit is jouw Virtual Private Server. Dit zorgt ervoor dat jouw website altijd werkt. Met name voor bedrijven is dit zeer belangrijk. Als jij nog nooit een eigen website hebt gehad, dan is het je misschien lastig voor te stellen wat de problemen zijn waar je allemaal tegenaan kunt lopen. Je bent als particulier vast wel eens op een website geweest die het op een gegeven moment niet deed. Dit is vervelend genoeg. Maar wat als jij als zelfstandig ondernemer een website hebt op een server die niet sterk genoeg is. Dit betekent dat het regelmatig kan gebeuren dat de website niet bereikbaar is voor jouw (potentiële) klanten. Dit is niet ideaal natuurlijk en dus is het hebben van een goede VPS belangrijk. Bij Transip kunnen ze je hier uitstekend mee helpen. Ook zijn er verschillende opties om het pakket dat jij afneemt uit te breiden.

  • COR
  • RAM
  • SSD

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de dingen waar je uit kunt kiezen. Wil jij weten wat het beste past bij jouw website en situatie? Neem dan contact op met Transip. Zij kunnen in een persoonlijk gesprek meer informatie geven over de diensten die zij aan jou kunnen leveren.

Vandaag nog aan de slag met VPS

VPS klinkt een stuk lastiger dan het is. Veel mensen met een eigen website schrikken toch nog terug van de vele opties die er zijn. Dit is echter geen reden om niet te kiezen voor de best mogelijke website. Met een VPS zorg je ervoor dat er ineens een stuk meer mogelijk is met jouw website. Doordat je je eigen server hebt kan je website veel meer aan. Als startende ondernemer heb je nu misschien nog niet zoveel bezoekers op je website, maar hier komt hopelijk snel verandering in. Terwijl je bedrijf groeit, groeit je website ook. Je wilt er misschien meer informatie op kwijt en waarschijnlijk krijg je ook meer bezoekers. Het is dan natuurlijk wel noodzakelijk dat je website dit aankan. Met een VPS is dit altijd het geval. Begeeft de server waar jouw website op staat het? Dan wordt je website automatisch gemigreerd. Hier hoef jij niets voor te doen. Daarnaast kun je er ook voor zorgen dat je website meer capaciteit aankan.

Back-ups en monitoring met VPS

Met VPS van Transip krijg je meer dan alleen een eigen server. Iedere vier uur wordt er automatisch een back-up van je website gemaakt. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je gegevens kwijt raken. Heb jij een update uitgevoerd op jouw website en werkt deze daarna niet meer optimaal? Dan kun je zonder enige moeite een oude back-up terug plaatsen. Naast de back-ups krijg je ook de optie om de VPS te monitoren. Zo heb je altijd een goed idee van hoe je website het doet en waar je eventueel verbeteringen moet doorvoeren. Zeker als je zelf je eigen website beheert is het belangrijk om alle componenten altijd goed in de gaten te houden. We raden je aan om dit zeker een keer per week te doen. Op die manier kom je nooit voor nare verrassingen te staan. Neem vandaag je website onder handen met VPS.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn