Ieder bedrijf dat intern zowel een koele als een warme ruimte heeft wil de deur daartussen snel kunnen openen. U wilt dat niet met uw handen hoeven doen want wellicht hebt u uw handen vol of duwt u een container. Trek aan een touw of druk op een knop als u de deur nadert of kies ervoor om een snelroldeur met een sensor te installeren zodat de snelroldeur uit zichzelf opent als u er voor staat. Een deur die omhoog rolt in luttele tellen is in ieder geval in onze ogen de beste oplossing voor dit probleem. Want het gaat er niet alleen maar om dat u een snelle en soepele opening in de muur creëert zodat u er spoedig doorheen kunt lopen. Het gaat er tevens om dat u zowel de warmte als de koude lucht kunt vasthouden. En dat is waar de snelroldeur een praktische oplossing voor is. Deze variant van de tragere overheaddeur wordt meestal in een magazijn, fabriek maar ook in winkels geïnstalleerd ter afscheiding van een koel en warm gedeelte. Dat is zeker niet het enige voorbeeld waarvoor we een snelroldeur aanraden want ook ter afscheiding van de winkelvloer en het magazijn van bijvoorbeeld een bouwmarkt of supermarkt is deze deur een praktische oplossing. Daar wordt met containers, rolly’s, dolly’s en pallets gewerkt. Misschien dat er een pompkar of zelfs een heftruck doorheen getrokken moet worden. Dan wilt u wel dat de deur snel omhoogschiet als u er voor staat.

Met een snelroldeur bespaart u energie en tijd

Bent u geïnteresseerd in de snelroldeur of in een van onze andere deuroplossingen zoals de overheaddeur of de pendeldeur? Kijk dan voor alle mogelijkheden en prijzen op onze website: labex.nl. De snelroldeur is verkrijgbaar in diverse varianten waaronder:

  • Deze worden verreweg het meeste besteld.
  • Ook de buitendeuren kunt u van het type snelroldeur bestellen. Hoewel snelheid in dit geval vaak minder van belang kan zijn, is het soms juist van groot belang dat producten niet te warm of te koud worden, ook niet bij de aanlevering via een buitendeur.
  • Uiteraard bieden we een keur aan vries- en koeldeuren aan gebaseerd op dit type deur.
  • En u kunt diverse accessoires via de website opvragen.

Voor cleanrooms, grote openbare koelers of vriezers, lopende banden, supermarkten en zelfs als vluchtweg is de snelroldeur de ideale oplossing. Want een dergelijke deur gaat binnen 3 seconden open, meestal nog veel sneller. De deur is licht zodat het magazijn er niet donkerder van wordt. Daarnaast kunt u er doorheen kijken zodat u weet wie of wat er zich aan de andere kant bevindt. Voor klimaatbeheersing binnen het bedrijf is de snelroldeur daarom verreweg de beste keuze. Wind, tocht en vocht krijgen geen grip meer op uw producten en werknemers.

Ook vele andere deuren zult u op onze website kunnen vinden

Klinkt een snelroldeur u als muziek in de oren? Of zit u eerder verlegen om een ander type deur voor uw bedrijf en magazijn? De kans is aanzienlijk groot dat we u van dienst kunnen zijn. Dus neem vooral contact op met onze klantenservice. U vindt ons in Enschede maar we garanderen een landelijke dekking. We komen na het maken van een afspraak graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. We kunnen de verschillende ruimtes bekijken en opmeten en adviseren u over de deuren die het meest geschikt lijken voor uw doeleinden. Gaat u akkoord? Dan kunt u de montage aan ons overlaten. Ook het onderhoud en eventuele reparaties besteedt u in de toekomst natuurlijk uit aan de monteurs van Labex.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn