Voor ons, Nederlanders, is fietsen natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld. In de stad, op het platteland, naar werk, naar school: als het te fietsen is, dan doen we dat. Fietsen is niet alleen goedkoop, maar ook gezond. Daarom is het goed om kinderen al vanaf jonge leeftijd te leren fietsen. Dan is het wel prettig wanneer ze een eigen kinderfiets hebben. Die moet natuurlijk wel de goede maat zijn voor je kind. Voor wat grotere kinderen is een kinderfiets van 24 inch bijvoorbeeld erg geschikt. Wat houdt een kinderfiets van 24 inch in? Dat kun je gemakkelijk terugvinden op de website van Leuke Kinderfietsen (leukekinderfietsen.nl). Zij hebben een heel overzichtelijke tabel gemaakt met kinderleeftijden en -lengtes, en bijbehorende fietsmaten. De maat in inches verwijst naar de doorsnee van het wiel. Een kinderfiets 12 inch is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 3-4 jaar; een kinderfiets 24 inch past bij kinderen tussen de 8 en de 10 jaar oud. Het is altijd belangrijk om te blijven kijken naar de lengte en behoefte van je kind wanneer je een kinderfiets voor ze koopt.

Kinderfiets (24 inch) kopen

Op de website van Leuke Kinderfietsen kun je niet alleen handige informatie vinden over welk formaat kinderfiets (24 inch, 18 inch of toch 10 inch) geschikt is voor je kind, je kunt er ook meteen kinderfietsen kopen. Van loopfietsen en driewielers tot 28-inch-kinderfietsen: bij Leuke Kinderfietsen vind je het allemaal. Dus zoek je een kinderfiets van 24 inch voor je zoon of dochter van 8? Dan vind je bij Leuke Kinderfietsen een ruim aanbod aan hippe, kleurrijke en vooral betaalbare fietsen. Wil je een kinderfiets (24 inch) dan zijn er:

 • Wielrenfietsen
 • Mountainbikes
 • Stadsfietsen
 • Fietsen met een rek voorop
 • Omafietsen

Een kinderfiets van 24 inch waar je kind zelfstandig mee naar school kan fietsen is altijd een goede investering. Laat je kind een eigen kleur en model fiets uitzoeken en zie hoe leuk fietsen wordt! Bij Leuke Kinderfietsen worden niet alleen fietsen verkocht, maar ook fietshelmen en fietsonderdelen. Zo vind je er bijvoorbeeld:

 • Kleurrijke fietssloten in bijvoorbeeld roze en groen
 • Fietsverlichting met geluidseffecten
 • Poppenzitjes
 • Fietsbellen van Disney
 • Fietsmandjes
 • Fietspedalen
 • Binnenbanden
 • Buitenbanden

Als je op zoek bent naar een kinderfiets (24 inch), dan zit je hier dus sowieso goed! Je kind kan helemaal zelf zijn of haar fiets uitzoeken en er accessoires bij kiezen die hij of zij leuk vindt.

Tips en advies

Je kunt niet alleen bij Leuke Kinderfietsen terecht voor het kopen van een kinderfiets (24 inch), maar ook voor allerlei informatie over welke fiets waarschijnlijk het meest geschikt is voor jouw kind en waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een kinderfiets, van 24 inch, 18 inch of zelfs 10 inch. Of je kind nou net begint met fietsen of al met het grootste gemak de grote weg navigeert op de fiets, een kinderfiets van kwaliteit vind je bij Leuke Kinderfietsen. Deze fietsen worden getest op veiligheid en kwaliteit. Je hebt dus altijd een uitstekende fiets voor een prima prijs. Overweeg je een kinderfiets op bijvoorbeeld Marktplaats te kopen? Misschien ben je dan goedkoper uit, maar je weet nooit zeker hoe goed de fiets is onderhouden. Voor de veiligheid van je kind is het dus beter om voor een gecertificeerde verkoper te gaan. Ook daarom is Leuke Kinderfietsen ideaal. Je kunt eenvoudig online winkelen. Bovendien vind je onder het tabblad Sale superleuke koopjes waar je je kind dolblij mee maakt. Van Spiderman tot Frozen, van loopfietsen tot mountainbikes, en van omafietsen tot stoere crossers: Leuke Kinderfietsen heeft het allemaal! Ga dus gauw een keer kijken op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn