Bij de auto lease centrale sluit u de beste deals voor het leasen van een auto. U kunt kiezen uit verschillende soorten contracten. We doen regelmatig goede aanbiedingen. Wij zijn een onafhankelijk partij en u sluit bij ons altijd de beste deal. Een leaseauto wordt door middel van een zogenaamde lease constructie ter beschikking gesteld aan u. Deze constructie kan verschillende vormen aannemen. U kunt een auto leasen voor een langere of voor een kortere periode. U kunt een auto leasen als bedrijf of zelfstandig ondernemer. Bedrijven kiezen er vaak voor om meerdere auto’s te leasen. Een auto leasen betekent ‘wel de lusten, niet de lasten’ zoals wij wel eens zeggen, want u geniet van de mobiliteit en de voordelen van het hebben van de auto, zonder dat u het administratieve gedeelte op u hoeft te nemen. Een auto leasen wordt vooral gedaan door bedrijven. Het leasen van bedrijfswagens kent vele voordelen. Voor bedrijven is een auto leasen fiscaal aantrekkelijk. U besteedt het administratieve gedeelte van de verhuur uit en dat betekent dat u zich hier niet druk om hoeft te maken. Een auto leasen schept dus duidelijkheid, want bij de meeste contracten betaalt u een vast bedrag per maand. Het bezitten van een auto is een grote kostenpost en ook in het onderhoud gaat veel tijd zitten. Dat zijn zaken die u uitbesteedt als u kiest voor een auto leasen of meerdere auto’s leasen. Bij de Auto Lease Centrale bent u op het juiste adres als u een auto leasen wilt. U heeft verschillende mogelijkheden voor het afsluiten van aantrekkelijkere lease contracten en ook doen wij regelmatig goede aanbiedingen. Bekijk onze acties en maak de juiste keuze! De auto lease centrale:

  • is een volledig onafhankelijke partij als u wilt leasen
  • zorgt dat u altijd de beste deals afsluit voor u contract
  • biedt een offerte op maat binnen vijftien minuten
  • heeft alle merken en modellen auto’s beschikbaar
  • biedt u een gratis wagenparkscan

Een auto leasen; de weg op

Op het moment dat u meer dan vijfhonderd km per jaar rijdt met een lease auto, bent u verplicht om belasting te betalen. Als u meer wilt weten over de fiscale gevolgen dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers en dan kunnen wij u van alles vertellen over de mogelijkheden. Als u een auto leasen wilt en u gebruikt deze tevens voor privé doeleinden dan zal de fiscus een bedrag in rekening brengen. Het bedrag dat wordt berekent wordt ook wel ‘bijtelling’ genoemd. De hoogte van de bijtelling hangt af van de mate van uitstoot van CO2 van de auto. Dat betekent dat het in sommige gevallen loont om te kiezen voor een zuinige auto. Natuurlijk is dit een manier van de overheid om zuinig rijden te stimuleren. De bijtelling die er wordt gerekend voor energiezuinige auto’s is dan ook vele malen lager dan auto’s die niet zuinig zijn. Wij stimuleren u om te kiezen voor een auto leasen die zuinig rijdt en denken altijd na over de verduurzaming van uw wagenpark. Ieder jaar opnieuw worden de percentages die worden gerekend voor de bijtelling opnieuw berekent. Dat is dus iets wat in beweging is. Een auto leasen kan voor een langere periode of een kortere periode en er zijn verschillende soorten contracten mogelijk. De meeste bedrijven kiezen voor een auto leasen of meerdere auto’s leasen met een operational lease contract. Het is een veel gekozen vorm van leasen. In Nederland zijn er dan ook veel bedrijven die gebruik maken van deze contracten. Het stelt bedrijven in staat om hun werknemers mobiliteit te verschaffen en dat is voor sommige bedrijven een absolute noodzaak. De meeste risico’s voor het bezitten van een auto hebben te maken met schade en dat risico heeft u niet als u kiest voor dit contract. Wij doen bij de auto lease centrale regelmatig aanbiedingen. U kunt dus kiezen uit verschillende mogelijkheden voor de beste prijs. Houd onze website dus altijd goed in de gaten.

Operational lease

De meest gebruikte lease vorm is, zoals eerder ter sprake kwam, het zogenaamd ‘operational lease’. Deze leasevorm wordt veelal gebruikt door bedrijven met een wagenpark van meer dan twee auto’s. Deze bedrijven zijn gevrijwaard van administratie en onderhoud van de wagens en betalen dus een vast bedrag per maand. Bedrijven die voor deze vorm kiezen bepalen zelf het automerk en het type dat zij willen leasen. Deze auto wordt aangekocht door de Auto Lease Centrale en staat dus niet op uw balans maar op de balans van de lease maatschappij waar u de auto leaset. Administratieve zaken kunnen gedeeltelijk wel worden overgenomen. Dit kan altijd in overleg worden bepaald. Het zorgen voor onderhoud kan namelijk soms lastig plannen zijn voor bedrijven met een groot wagenpark. Daarom vinden sommige ondernemers het makkelijker om dit zelf in de hand te houden. Aan het eind van een leaseperiode heeft u de mogelijkheid om uw contract te verlengen of de auto op te kopen. Een auto leasen bij de Auto Lease Centrale is een goede optie omdat u bij ons nooit te veel betaalt. Vraag een offerte aan om meer inzicht te krijgen in de kosten. U kunt op ieder moment een offerte aanvragen en deze is uiteraard geheel vrijblijvend. Mocht u vragen hebben over het leasen van een auto en de verschillende vormen van leasen, stel ze gerust. Wij helpen u graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn