Tijd is een bizar fenomeen waar we maar geen grip op kunnen krijgen. De tijd glipt altijd door onze vingers en we hebben er dan ook nooit genoeg van. Soms gaat de tijd tergend langzaam en tegelijkertijd lijkt de tijd ook voorbij te vliegen. De tijd heeft dan ook geen substantie. Het ene moment ben je jong en heb je de wereld aan je voeten en het andere moment ben je op middelbare leeftijd met een hypotheek en twee kinderen. Als je dan terugkijkt, dan vraag je je met verbazing af waar die tijd toch is gebleven. Er is echter toch een manier om de tijd een halt toe te roepen en dat is door momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Dat geldt niet alleen voor momenten maar ook voor jezelf. Door de voortgang van de tijd worden we als mens dus ook met de dag ouder. De verschillen qua uiterlijk zijn dan ook goed zichtbaar in een tijdbestek van bijvoorbeeld 20 jaar. Aan het begin van die 20 jaar had je een bepaald uiterlijk en aan het einde is dat uiterlijk veranderd. Je bent ouder geworden, je hebt wellicht meer wijsheid in je ogen, je haren zijn misschien wat grijzer geworden en de ervaringen in je leven hebben je gezicht getekend. Die 20 jaar zijn voor je gevoel misschien voorbij gevlogen en misschien dat je zelf eigenlijk geen verschil ervaart tussen nu en 20 jaar terug. Dankzij een fotograaf in Utrecht kun je jezelf en je gezicht via een portretreportage vastleggen op de gevoelige plaat. Dat is mooi, want soms heb je foto’s nodig van jezelf op een bepaald moment voor een bepaald doel. Maar het is ook prettig om af en toe even een portretfoto te laten maken bij de fotograaf, want daardoor kun je later ook nog zien hoe je er in het verleden uitzag. Het is immers jammer om te verliezen hoe jij 10 of 20 jaar geleden in het leven stond, hoe je gezicht eruit zag, wat er in je ogen te lezen viel, et cetera. Dus voor een soort geheugensteun zijn foto’s van de fotograaf in Utrecht natuurlijk zeer wenselijk. Maar dat geldt uiteraard niet alleen maar voor je eigen gezicht. Als je een gezin hebt, dan wil je ook juist je kinderen vaak op de foto zetten, zodat je hun ontwikkeling door de tijd kunt bewaren. Maar ook belangrijke momenten zoals een zwangerschap of een bruiloft wil je uiteraard niet verliezen en dus is het maken van foto’s van essentieel belang. Voor al dit soort van reportages kun je terecht bij de fotograaf in Utrecht.

Voor een professionele fotograaf in Utrecht kom je naar Black & White fotografie

Mocht je een fotoreportage willen laten maken door een goede fotograaf in Utrecht, dan kun je terecht bij Black & White fotografie. Hier kun je terecht voor allerlei verschillende soorten van fotoshoots zoals:

  • Familieshoots
  • Zwangerschapsshoots
  • Zakelijke shoots
  • Bruidsreportages
  • Productfotografie
  • Huisdierenshoot

Dus als je bijvoorbeeld aan een profiel werkt voor zakelijke doeleinden, ook dan kun je voor de juiste foto’s terecht bij deze fotograaf in Utrecht.

Altijd op de foto in een gemoedelijke sfeer

Als je op de foto komt, dan wil je er wel ontspannen, fris en natuurlijk uitzien. Daar hoef je je bij deze fotograaf in Utrecht geen zorgen over te maken. De sfeer tijdens de fotoshoot is altijd ongedwongen en vrolijk. Je voelt je daardoor goed op je gemak, waardoor je dus ook op natuurlijke wijze kan worden gefotografeerd door de fotograaf in Utrecht. Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden op professioneelfotografie-utrecht.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn