Zoekt u voor uw bedrijf een goede trainer voor BHV cursus Hengelo? De trainers van Mervox kunnen uw werknemers professionele BHV cursussen geven. Op deze manier zijn uw werknemers erop voorbereid als er een gevaarlijke situatie plaatsvindt op de werkvloer. Hier gaan we uiteraard niet vanuit en we hopen dat dergelijke omstandigheden niet gebeuren. Maar er kunnen altijd calamiteiten plaatsvinden. Dan is het beter als er een groep mensen is die weten hoe zij moeten handelen op dat moment. Daarom biedt Mervox een bhv cursus Hengelo zodat uw bedrijf kan werken aan de veiligheid op het kantoor. Met de ervaring van Mervox krijgen uw medewerkers de juiste aanwijzingen hoe zij moeten reageren in extreme situaties. Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijf is voorzien van voldoende veiligheid? Zorg er dan voor dat voldoende medewerkers zich aanmelden voor een kwalitatieve bhv cursus Hengelo. De trainingen van Mervox gaan verder dan alleen de praktische zaken. Zij zorgen er ook voor dat de medewerkers zich zeker en daadkrachtig voelen in hun handelen. Op deze manier zijn zij de steun en stabiliteit wanneer een calamiteit plaatsvindt. Meer informatie over de veiligheidstrainingen kunt u lezen op de website mervox.nl.

De aanpak van bhv cursus Hengelo

De trainingen van Mervox zijn meer dan alleen een eenvoudige training. Niet alleen de trainers zijn hierbij aan het woord, maar zij zorgen voor een goede interactie. Op deze manier houden zij de training levendig.

Training op maat

De bhv cursus Hengelo is samengesteld volgens de norm van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). De cursussen worden gegeven door NIBHV gediplomeerde instructeurs. Daarnaast wordt in de trainingen rekening gehouden met het bedrijf waar de deelnemers werken. Dit sluit aan bij het maatwerk dat Mervox biedt. Op deze manier wordt bhv cursus Hengelo herkenbaar voor de deelnemers, zodat deze langer blijft hangen en goed toe te passen is in de realiteit. De trainingen worden veelal op de locatie van de opdrachtgever gegeven, zodat de werkelijke locatie ook gebruikt kan worden voor de oefeningen. Hierdoor leren de deelnemers de omgeving goed kennen, zodat ze hierop goed kunnen anticiperen. Het is duidelijk dat Mervox meedenkt met de organisaties. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ze op over de cursussen bedrijfshulpverlening op maat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn