Tegenwoordig hoort u her en der wel eens wat over 3d printen. Wellicht dat u hier al een beetje bekend mee bent maar misschien is het 3d printen ook wel volkomen nieuw voor u. Het is dan goed om te weten dat er mensen zijn die u in een zeer kort tijdsbestek kunnen vertellen wat 3d printen is en waarvoor u het kunt gebruiken. Sterker nog, deze korte tekst, die zal bestaan uit een drietal alinea’s, is geschreven door een dergelijk persoon. Het is dan ook de bedoeling om u in deze tekst alles uit te leggen over het 3d printen. Op die manier komt u er namelijk snel achter wat het is, waarvoor u het kunt gebruiken en welke kosten aan deze techniek verbonden zijn. Dat is fijn om te weten omdat u op deze manier een goede inschatting kan maken van de mogelijkheden die eventueel op u te wachten liggen. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in 3d printen omdat het nou eenmaal zo is dat de toepassingen werkelijk eindeloos zijn. Dat is goed om te weten want dit betekent dat er ook voor u veel profijt ligt te wachten. Het maakt eigenlijk niet uit waarvoor u het 3d printen zou willen gebruiken; er zijn zoveel toepassingen te bedenken dat het simpelweg niet te doen is om ze hier allemaal te noemen. We zullen daarom volstaan met het noemen van een aantal praktijkvoorbeelden omtrent 3d printen. Op die manier krijgt u in een zeer kort tijdsbestek een goed beeld van waar we het hier nou eigenlijk over hebben. Daar zit een aantal voordelen aan en wel dat u zeer snel een inschatting kunt maken of u profijt zou kunnen hebben van deze nieuwe techniek en, ten tweede, of u nu of in de toekomst een dergelijk apparaat zou willen aanschaffen. Wij kunnen ons zo voorstellen dat u eerst graag nog wat meer informatie wilt over deze hoogstaande techniek en daarom zal in het onderstaande nog wat meer verteld worden over het 3d printen. Op die manier weet u straks niet enkel en alleen van de rand maar bent u ook nog eens goed op de hoogte van de hoed.

Wat kun je allemaal 3d printen?

Laten we eerst eens stilstaan bij de vraag wat 3d printen nou eigenlijk is. Zoals de naam eigenlijk al een beetje doet vermoeden gaat het hier om driedimensionaal produceren. Vroeger had je printers die een tekst konden printen. Iets later konden deze apparaten ook afbeeldingen produceren. Tegenwoordig gaan we nog een flinke stap verder en kunnen apparaten ook 3d printen. Op deze manier kunt u dus ruimtelijke objecten vervaardigen. Dat biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vertellen dat in ons klantenbestand een groot aantal tandartsen zitten die allemaal gebruikmaken van 3d printen. Het is dan inmiddels ook zo dat wanneer u een kunstgebit krijgt, u er bijna voor de volle honderd procent zeker van kan zijn dat deze vervaardigd is door middel van 3d printen. Wellicht had u dat helemaal niet verwacht, maar misschien had u hier ook al eens van gehoord, dat kunnen wij niet zeggen. Hoe dan ook is het een feit dat 3d printen de toekomst heeft. Ook voor huis-  tuin-  en keukengebruik is 3d printen ontzettend handig. Waar moet u dan aan denken? Welnu, bijvoorbeeld aan het maken van eigen kopjes en pannetjes. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je net dat laatste kopje dat je nog had, uit je handen laat vallen en dat het dan in een miljoen stukjes uiteenvalt op je vloer. Dat is heel erg vervelend en daarom is het goed om te weten dat je door middel van 3d printen heel eenvoudig weer een nieuw product kunt maken. Hoe fijn is dat wel niet? Stelt u zich eens voor dat u nooit meer naar de winkel hoeft om een nieuw kopje te halen? Dat vindt toch iedereen het fijnste dat er is? Het is dan ook zeer zeker niet overdreven om te stellen dat wanneer het gaat over 3d printen we het tevens hebben over het vergroten van gemak. Daar kan toch geen fatsoenlijk mens iets op tegen hebben dunkt ons?

Kijk vandaag nog even op onze vernieuwde website

Wij kunnen ons zo voorstellen dat u inmiddels razend benieuwd geworden bent naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van 3d printen. Welnu, dan kunnen wij u het volgende advies geven; kruip vandaag nog even achter de computer om een bezoekje te brengen aan onze website. Deze kunt u vinden door middel van Llowlab.com in te typen. Vervolgens komt u dus op onze site terecht waar u werkelijk alles kunt vinden wat u waarschijnlijk maar al te graag zou willen weten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld uitvogelen aan welke bedragen u zou moeten denken om zelf een dergelijk apparaat aan te schaffen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u eerst graag nog even wat rond wilt kijken en we kunnen u vertellen dat ook dat heel erg goed mogelijk is op onze site. Kortom:

  • bij ons is de klant altijd koning, service is onze grote trots
  • wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn
  • als u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken

Aarzel daarom vooral niet langer en neem vandaag nog even een kijkje op onze geheel vernieuwde website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn