Welkom op onze website, digitale-etalages.nl. U bent hier vast niet zo maar aanbeland. Misschien was u op zoek naar iets specifieks en bent u nu bij ons terechtgekomen om uw zoektocht te beëindigen. Wij zijn een verzamelplek voor diverse websites die thematisch gezien weinig tot geen overlap hebben. Dat maakt het bezoek aan onze site telkens weer spannend. Hoe houden wij het leuk en verrassend voor de lezer? Simpel, door artikelen te plaatsen. En dat doen we veelvuldig. Artikelen plaatsen over de sites die we graag in het zonnetje zetten. Sites die het echt verdienen om meer in de aandacht te komen en dat is dan ook waar deze artikelen in principe overgaan. Het artikelen plaatsen is dan ook een heel karwei en er zitten heel wat manuren in. We kiezen deze sites niet zomaar uit, ook daar doen we veel onderzoek voor. Dan is het zaak om contact te zoeken met de eigenaars van de sites omdat we niet zomaar artikelen willen plaatsen over hun website. Natuurlijk is die goedkeuring helemaal niet nodig. We mogen dit altijd zelf bepalen. Maar omdat we het prettig vinden dat deze bedrijven er van op de hoogte zijn en weten dat het een mooi stukje marketing kan zijn, doen we ons best om eerst hun goedkeuring te verwerven. Dan gaan onze schrijvers zich inlezen. Ze speuren de sites af op zoek naar leuke nieuwtjes en informatie over bijvoorbeeld specifieke producten of diensten die de sites aanbieden. Dan beginnen we aan het schrijven en als we daar tevreden over zijn gaan we over tot de orde van de dag: het artikelen plaatsen. Dat is in principe onze dagelijkse routine. En het zorgt ervoor dat de onderwerpen zo uiteenlopend zijn. Zoals we daarnet al zeiden is het thematisch gezien niet zo geordend. Maar dat is enkel zo op het eerste oog. Als u beter kijkt, dan zult u zien dat er wel degelijk overeenkomsten zijn. Zo gaat het vaak om bedrijven die duurzaam bezig zijn met hun producten en het verbruik van materialen. Ook zoeken we bedrijven uit die kwaliteit leveren tegen een lage prijs zodat u hier de vruchten van kunt plukken.

Artikelen plaatsen in de digitale etalage

Na het artikelen plaatsen kunt u ze inzien en ziet u met eigen ogen dat de sites die we op onze digitale etalage zetten hopelijk ook voor u de moeite van een bezoekje waard zijn. En wie weet wilt u wel gebruik maken van hun geweldige diensten. Wij zijn al overtuigd, anders zouden we niet deze artikelen plaatsen. Hopelijk kunnen we u er ook van overtuigen. Waar kunt u zoal aan denken? In principe vrijwel alle Nederlandse websites waarmee men online kan bestellen. Dat is nogal breed en dat maakt het zoeken naar onderwerpen voor ons vrij simpel. Maar om er daadwerkelijk artikelen over te plaatsen, dat is de volgende stap en bepalen we aan de hand van vele checklists. Pas dan gaan we eventueel tot artikelen plaatsen over. Een aantal voorbeelden van sites die u bij ons kunt vinden hebben we hieronder opgesomd:

  • Zo zult u er een uitstekende tekst vinden over en geweldige website waarmee u in no time uw auto mee kunt verkopen. U hoeft enkel uw nummerbord en eigen gegeven in te vullen en het kan al binnen een paar uur afgerond zijn!
  • Wilt u helemaal geen auto verkopen maar juist een badjas kopen? Dan hoeft u alleen maar wat meer naar beneden te scrollen om een uitstekende website te vinden waarmee u mannenbadjassen kunt bestellen!
  • Hebt u last van haaruitval? Laat hier dan iets aan doen! Neem bijvoorbeeld een haartransplantatie of schaf een pruik aan. Ook voor dergelijke behandelingen bent u via ons snel aan het juiste adres.

Dit is nog een hele kunst, maar we helpen u graag

Het artikelen plaatsen is iets dat we dagelijks doen. Artikelen plaatsen doen we zelfs meerdere keren per dag. Het kan dus geen kwaad om onze website scherp in de gaten te houden. Hoe kunt u dat nu eigenlijk het beste doen? Simpel, door onze website te bookmarken. Dan kunt u daar direct op klikken en zult u ons snel hebben gevonden. Het is ook niet onverstandig om onze site in te stellen als startpagina of als een van de tabbladen die meteen worden geopend als u uw browser opstart. Na het artikelen plaatsen kunt u hier dus meteen bijzijn en er als eerste gebruik van maken. Houdt u het artikelen plaatsen scherp in de gaten! Er zijn meerdere manieren waarop u naar onderwerpen kunt zoeken. Zo zijn er een aantal categorieën zoals “bedrijven”, “eten” of “internet” om uw zoekgebied mee te verkleinen. Ook kunt u per maand zoeken in het archief. En ten slotte zult u uw favoriete sites kunnen vinden via de ingebouwde zoekmachine. Mocht u een artikel niet terug kunnen vinden, typ dan wat sleutelwoorden in en voilà, u bent weer terug bij uw favoriete onderwerp. Hebt u vragen of klachten of wilt u meer weten over het artikelen plaatsen? Dan kunt u het online contactformulier invullen. Alle tips over het artikelen plaatsen zijn welkom en ook opbouwende kritiek stellen we zeer op prijs. Bij ons is de klant immers de koning dus we komen u graag tegemoet. Onze site is een slimme manier om het beste van het beste op het web in Nederland te vinden. Geen gedoe met ingewikkelde zoekmachines waar miljoenen resultaten uitkomen maar meteen duidelijkheid!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn