Waterfleswinkel - BobbleHet is altijd prettig een flesje water bij de hand te hebben voor het geval dat. Bent u bijvoorbeeld lang onderweg in de trein of auto? Of gaat u picknicken in het park? Dan is de Bobble absoluut een uitkomst. De Bobble is een handige, duurzame en sterke waterfles. Tegenwoordig zijn er diverse soorten waterflessen te koop die het mogelijk maken keer op keer water mee te nemen zonder steeds een nieuw flesje water te kopen. Dat bespaart geld, want u kunt gewoon kraanwater meenemen. Daarnaast bespaart het ook plastic flesjes water waardoor u het milieu minder zwaar belast. Een duurzame waterfles is dus bij uitstek geschikt voor mensen die geld willen besparen en milieubewust willen zijn. Deze fles is echter tussen alle beschikbare waterflessen een bijzondere fles. Deze waterfles heeft een ingebouwd filter waardoor het koolzuur uit het water wordt gefilterd. Dat filter werkt zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Door deze extra toevoeging is de Bobble een waterfles die het water zuiverder maakt en lekkerder doet smaken. De fles is beschikbaar in diverse varianten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor meerdere formaten en uitvoeringen:

  • Bobble Sport
  • Bobble 1000 ml
  • Bobble 550 ml
  • Bobble Jug

Ook is het mogelijk extra filters aan te schaffen waardoor uw fles nog langer mee gaat. Omdat de filters in verschillende kleuren beschikbaar zijn kunt u bovendien met meerdere filters uw waterfles een ander uiterlijk geven. Dat is bijvoorbeeld handig als u meerdere waterflessen in huis hebt voor u of uw gezin. Zo houdt u gemakkelijk alle flessen uit elkaar zodat niemand de verkeerde fles meeneemt naar school of werk. De fles is gemakkelijk schoon te maken. Hij is vaatwasser bestendig en gaat bij voorzichtig gebruik jaren mee. Rekent u maar uit hoeveel flesjes water u nu nooit meer onderweg hoeft aan te schaffen. Als u er vanuit gaat dat u een flesje water koop voor twee euro, kunt u er met vijf keer water kopen al een duurzame waterfles uit hebben. De goedkoopste variant van deze waterfles hebt u al in huis voor 9,99 euro.

Verkrijgbaarheid Bobble

De Bobble waterfles kunt u aanschaffen in een winkel of online. Dat laatste kan heel gemakkelijk bij www.waterfleswinkel.nl. Hier vindt u alle varianten van deze flessen en diverse accessoires. Zo zijn er extra filters voor de normale  Bobble en de Jug te vinden, alsmede schoonmaakartikelen om uw fles in goede conditie te houden. Als u in de webwinkel voor meer dan 50 euro aan artikelen bestelt kunt u rekenen op de gratis verzending van uw bestelling. Kiest u er bijvoorbeeld voor om voor uw hele gezin een waterflesje aan te schaffen, dan zit u al snel op dit bedrag. Daarnaast is het in de webwinkel mogelijk om waterflessen van andere merken te bestellen als u dat wilt. Zo kunt u voor elk van uw familieleden een geschikte waterfles kopen. De Bobble is niet in elke winkel verkrijgbaar. Op www.waterfleswinkel.nl kunt u er zeker van zijn dat de diverse varianten van de Bobble wel op voorraad zijn. Ook de Bobble Jug, de waterkan met filter, is in beperkte mate verkrijgbaar in de winkel. In de webshop is de Jug echter volop verkrijgbaar. Handig voor grote gezinnen of voor een feestje. Zo zet u in een handomdraai vers en lekker zuiver water op tafel. Ook voor de Jug zijn er verschillende filters beschikbaar zodat u de kleur van het filter kunt afstemmen op uw smaak en inrichting. Daarnaast kunt u er aan denken om de Bobble waterflessen die u in huis hebt op kleur af te stemmen. Hebt u een Jug met een rood filter? Dan kunt u een rood filter voor uw kleine Bobble aanschaffen of juist kiezen voor een andere kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos als u kiest voor deze waterfles. Ook de andere opties in de webshop zijn de moeite waard. Daarnaast zijn er meerdere opties om zakelijk waterflessen aan te schaffen. Kijk daarvoor onder het kopje ‘zakelijk’.

Reiniging en garantie

Het is belangrijk uw waterfles goed schoon te houden. Als u dat niet doet verzamelen er zich bacteriën in de fles die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Hier hoefde u zich bij het aanschaffen van steeds een nieuw plastic flesje water geen zorgen over te maken, maar bij het in gebruik nemen van een duurzame fles is goede reiniging noodzakelijk. Ook als u andere vloeistoffen in uw Bobble meeneemt, zoals ranja, melk of sap is het nodig om de fles goed schoon te maken. Dit kan in de afwasmachine maar ook met de hand. Hiervoor kunt u tevens de schoonmaakborstel aanschaffen die Bobble heeft ontwikkeld. Hiermee reinigt u eenvoudig en snel de waterfles zodat hij nog lang mee kan. Als het filter van uw fles toe is aan vervanging regelt u dat ook snel en eenvoudig via de webshop. U kunt meerder filters bestellen tegen een lage prijs. U vindt nergens anders zo voordelig filters en schoonmaakproducten voor uw waterfles. Mocht u uw producten die u besteld hebt in de webwinkel retourneren, dan is dat mogelijk via het retourformulier op de website. Betalen geschiedt altijd in de praktische en beveiligde betaalomgeving van de webwinkel. Voor meer informatie of vragen over bestellen, betalen en retourneren kunt u vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice. Hier zullen medewerkers van www.waterfleswinkel.nl uw vragen zo snel en vakkundig mogelijk beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn