Ieder bedrijf krijgt eigenlijk wel te maken met bedrijfsafval en het is handig om hiervoor een speciale afvalcontainer te regelen of misschien zelfs wel meerdere. Natuurlijk zorgt de gemeente er voor dat er op eigenlijk ieder adres wel gewone rolcontainers worden afgeleverd, maar deze hebben maar een beperkte inhoud. De kans is groot dat dit voor jouw onderneming veel te weinig is. Vuilniszakken er los naast plaatsen mag in veel gevallen niet, dus je zult dan toch echt zelf voor grotere containers moeten zorgen. Nu kun je gelukkig heel eenvoudig een afvalcontainer voor bedrijven bestellen bij diverse leveranciers. Deze zorgen er dan niet alleen voor dat deze bij jou geleverd wordt, zij zorgen er ook voor dat deze frequent geleegd worden. Op die manier heb jij meer ruimte voor de afvalstromen binnen jouw onderneming en zul je nooit te maken hebben met het probleem dat je geen ruimte meer hebt voor jouw vuilnis in de container. Dat maakt het werk een stuk gemakkelijker en het zorgt ervoor dat je altijd een opgeruimde werkomgeving kunt hebben. De beschikking hebben over een afvalcontainer van een goed formaat is dus zeker van belang voor een goede uitvoering van het werk!

Welke afvalcontainer kies je?

Heb jij ook wel behoefte aan een grotere afvalcontainer? Dan is het natuurlijk nog even de vraag welke jij dan zult kiezen. Er zijn namelijk veel verschillende modellen, die elk zo hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wat grotere rolcontainer. Deze kun je zelf nog op een andere plek neerzetten, maar tegelijkertijd is het zo dat de ruimte wat beperkt blijft. Heb je weinig ruimte, maar wel veel afval? Dan kan een perscontainer een goed alternatief zijn als afvalcontainer. Deze perst al jouw afval goed samen, zodat er geen ruimte verloren gaat met lucht. Daardoor kun je in een exemplaar met een kleinere inhoud toch heel veel bedrijfsafval kwijt! Nu kun je ook nog uit verschillende formaten kiezen, zodat er altijd een perscontainer te krijgen is die past bij de volume van jouw afval. Maar een perscontainer en rolcontainer zijn niet de enige opties, je kunt ook kiezen voor een ondergrondse container of een afzetcontainer, om nog maar wat voorbeelden te noemen. Ook deze zijn vaak in verschillende afmetingen verkrijgbaar, daardoor is er altijd wel een afvalcontainer te krijgen die goed aansluit bij jouw specifieke situatie!

Diverse afvalstromen

Als jij een afvalcontainer gaat uitkiezen, dan is niet alleen het model en de maat van belang, maar ook het soort afval dat je er in wilt doen. Net als thuis kun je natuurlijk ook op het werk de verschillende afvalstromen scheiden en gescheiden inleveren. Denk dan aan:

  • glas
  • plastic en blik
  • papier en karton
  • groenafval
  • restafval

En bij afzetcontainers kun je dan ook nog verschillende exemplaren krijgen voor bouwafval, sloopafval, hout en grofafval, om maar wat voorbeelden te noemen. Voor steeds meer bedrijven is duurzaamheid belangrijk en het is dan ook zeker niet vreemd om voor iedere afvalstroom een specifieke afvalcontainer te regelen of om te kiezen voor een Multi Afval Container, ook wel MAC genoemd. Met welke afvalstromen jij ook te maken hebt, hoe groot het volume ook is en hoeveel ruimte jij ook hebt voor containers, bij Milieu Service Nederland hebben ze altijd geschikte containers voor jou! Op milieuservicenederland.nl kun je alle exemplaren vinden die zij kunnen leveren! Zij werken bovendien duurzaam en milieubewust, zodat je zeker weet dat jouw afvalstromen op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze verwerkt worden. Als je een afvalcontainer nodig hebt voor jouw bedrijf, dan zit je bij hen dus echt goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn